29 Lis 2019
    1109

Vodice Tourism day 2019.

Vodičani uključeni u projekt IQM Destination imaju veliki napredak po broju recenzija, no evo na čemu sve još trebaju poraditi

Ocjeni sadržaj
(1 Glasaj)
0
Poslijednja izmjena dana Srijeda, 06 Studeni 2019 11:42


Turistička zajednica grada Vodica organizirala je IQM Destination – Vodice Tourism day 2019. koji se održao u hotelu Olympia Sky u Vodicama. Prezentirani su dosadašnji rezultati i planovi za buduće razdoblje uz stručne suradnike. Inače, ovaj projekt posebno izdvaja subjekte, usluge i proizvode iza kojih stoje domaćini kojima je kvaliteta više i zadovoljstvo gosta najvažnije, a također povezuje I subjekte koji svojim gostima nude doista najbolju uslugu.

-    U prvoj godini projekta odrađene su online i offline ankete s početnim mjerenjima mišljenja za hotele, ugostiteljske objekte, trgovine, turističke agencije, kampove, iznajmljivače, wellness te mišljenja stanovnika Vodica i gostiju, kazala je direktorica vodičkog TZ-a, Anita Franin Pečarica.

Realizirana je posebna je posebna IQM brošura, a napravljeni su posebni programi za iznajmljivače, sufinanciranje marketinških aktivnosti, kartice za iznajmljivače, uključenje OPG-ova, koordinacije i radionice.

-    U drugoj godini provedbe projekta izrađen je standard IQM za partnere, individualni auditi, ReviewPro analize online reputacije subjekata, mjerenje održivog razvoja s 80 indikatora, podstranica IQM Top Quality uz marketinške aktivnosti i radionice, navela je.

U sljedećem razdoblju analizirat će se dosadašnji rezultati, nastaviti radionice, individualni auditi, izraditi IQM partnerske brošure, ReviewPro analize, podstranica IQM Top Quality uz dopune, programi suporta za partnere te poticati uključenje novih partnera u projekt uz marketinške aktivnosti.

Na današnjoj radionici sudjelovala je i Đurđica Šimičić, dugogodišnja turistička stručnjakinja i konzultantica kroz obrt Feel IQM i Anamarija Cicarelli iz tvrtke Interligo koje su osmislile standarde IQM Destination, kao i Pero Matić konsultant projekta.

-    Potrebno je unaprijediti dizajn interijera, dizajn welcome tabli, reklamne suncobrane, dizajn jelovnika, i jela, odluku o urbanoj opremi, mjerljivost kvalitete, povećati broj recenzija, promociju svog objekta i destinacije te odgovarati/ zahvaliti gostima na recenzijama i komentarima, sumirala je Šimičić.

Ove godine prikupljali su podatke o kvaliteti destinacije posebnim softverom koji posebnim sistemom preko 150 stranica izračunava ukupnu ocjenu određenog objekta.

-    Uz te analize i podatke možemo uspoređivati prijašnje ocjene i recenzije za neku destinaciju u Hrvatskoj. Direktorica tako svako jutro zna kako stojimo te postoje li nekakve nesuglasnosti. Voljeli bi da je postotak odgovaranja na te komentare veći. Gost je odvojio svoje vrijeme, ulogirao se, potrudio se napisati tih par rečenica, kliknuo je enter, i nakon toga ništa. 


Minimum je 25 komentara u zadnjih pola godine da bi ušao u taj sustav. Prema recenzijama da se primijetiti da su gosti nezadovoljni odnosom cijene i kvalitete.

-    Važno je implementirati priče i informacije o destinaciji, umrežiti web, društvene mreže, jelovnike, vinske karte, welcome info materijal te recepcije na vidljivim mjestima. Također, treba obratiti veću pozornost na welcome pakete, urbanu opremu bez reklamnih natpisa sponzorskih tvrtki. Primjerice, miris je ono što osoba prvo zamijeti pri ulasku u objekt. Kap eteričnog ulja nabavljenog od lokalnog OPG-a već je korak više. 

Neprekidno praćenje trendova, podizanje kvalitete uz destinacijski pristup razvoju ponuda važni su za svakog pojedinog turističkog čimbenika i za stvaranje ukupne ponude destinacije. Današnji turisti traže autohton i jedinstven doživljaj. 

djelomid1.jpg


tehnoadeo2017 BumbaNG
Image is not available

Od 1988. godine brinemo za Vaš lijepši i zdraviji osmijeh!

Saznajte više

Image is not available

Uz timski rad naših dentalnih tehničara do vrhunskih rezultata

Image is not available

Od sad brinemo o njezi Vašeg lica i tijela uz kvalitetne kozmetičke brendove

Image is not available

Kao i make up-a za Vaše najvažnije trenutke!

Saznajte više

Image is not available

Nudimo uslugu smještaja u novouređenim apartmanima obitelji Nedoklan

Slider

bazenid

Leć - Vodice
+385 22 443 787

TRŽNICA VODICE

Leć - Vodice
+385 22 443 787

TRŽNICA VODICE

Leć - Vodice
+385 22 443 787

TRŽNICA VODICE

Leć - Vodice
+385 22 443 787

TRŽNICA VODICE


Image is not available
Kamila Pamukovića 57, Vodice
mob. 091 888 0500 / 091 6217 217
Image is not available
Kamila Pamukovića 57, Vodice
mob. 091 888 0500 / 091 6217 217
Image is not available
Kamila Pamukovića 57,
mob. 091 888 0500
091/6217 217
Image is not available
Kamila Pamukovića 57,
mob. 091 888 0500
091/6217 217

Gradsko-inicijalni

Foto video vijesti

  1. Foto
  2. Video
Infovodice - Informativno oglasni portal Grada Vodica

Please publish modules in offcanvas position.

Please enter your phone number
and we call you back soon

We are calling your phone

0:00

Thanks,
We will call you back soon.

Whatsapp
Pošaljite vijest ili fotografiju za portal INFOVODICE putem Whatsup-a

Kontakt

Kontakt

Close