Travanj 20, 2020 3465

Počeli radovi na izmjeni umjetne trave na Račicama

Ocjeni sadržaj
(1 Glasaj)

Jutros su započeli radovi na izmjeni trave terena na Račicama, tako nakon 12 godina islužena podloga odlazi u povijest. – priopćeno je na FB stranici kluba NK Vodice

Inače, radovi su trebali početi u 12. mjesecu 2019. prošle godine, ali su zbog loših vremenskih uvjeta prebačeni za 6. mjesec 2020. iza prvenstva.

Kako su iz poznatih razloga pandemije COVID 19 prekinute sve aktivnosti u klubu, a još je neizvjesno kada će se trenažni proces i prvenstva nastaviti, upravo je ovo najpovoljniji trenutak da se izvrši Ugovorna obaveza sa tvrtke Jadro d.o.o. iz Splita sa Gradom Vodice iz prošle 2019. godine.

Radnici su jutros započeli sa skidanjem stare trave, a predstavnik tvrtke Jadro, Nadzorni organ Ognjen Roca te predsjednik kluba NK Vodice Marin Mikšic su obišli igralište i utvrdili dinamiku radova koji bi trebali biti završeni kroz 4 tjedna.

„Ovo je sjajna vijest za sve naše članove, u nadi da će i cijela ova situacija sa pandemijom COVID 19 biti iza nas, a vrata našeg kluba ponovo otvorena za najvažniju sporednu stvar na svijetu.“ – poručuju iz kluba NK Vodice

Poslijednja izmjena dana Ponedjeljak, 20 Travanj 2020 16:40
djelomob1.jpg