Ožujak 10, 2021 2544

Sanji Radin Mačukat potvrđen novi četverogodišnji mandat na mjestu ravnateljice Gradske knjižnice Vodice

Sanji Radin Mačukat potvrđen novi četverogodišnji mandat na mjestu ravnateljice Gradske knjižnice Vodice Facebook
Ocjeni sadržaj
(13 glasova)

Glasovima vladajuće koalicije HDZ-HSS, Sanji Radin Mačukat danas je na sjednici Gradskog vijeća potvrđen novi četverogodišnji mandat na mjestu ravnateljice Gradske knjižnice Vodice.

Na kraju mandata kojeg je dobila 2017. godine, uslijedio je Javni poziv za izbor ravnatelja Gradske knjižnice Vodice i na tom natječaju Sanja Radin Mačukat bila je jedini kandidat koji je u cijelosti ispunjavao sve formalne uvjete koje su propisane Zakonom o knjižničnoj djelatnosti kao i prihvatljiv program četverogodišnjeg rada.

-Odradila sam i intervju na kojem sam ocjenjena s najvišom ocjenom. Moje imenovanje je i očekivano s obzirom na kontinuitet rada Gradske knjižnice Vodice više od dva i pol desetljeća. Zajedno sa svojim timom bez kojeg ne bi mogla, podigli smo ovu ustanovu na najvišu razinu Hrvatskog knjižničarstva gdje smo prepoznati u brojnim udrugama, ustanovama, Nacionalnoj knjižnici i krovnoj udruzi Hrvatskog knjižničarskog društva. Hvala svima koji su prepoznali ovu ustanovu kao uspješnu i nadam se da ćemo nastaviti istim ritmom i kvalitetu usluge zadržati na visokoj razini – izjavila nam je Sanja Radin Mačukat

Na kraju spomenimo da je imenovanje potvrđeno s osam glasova HDZ-a i HSS-a, dok oporba pa i vijećnici Liste našeg mista (od danas vijećnici NL Stipe Petrine) kojima je Sanja Radin Mačukat bila nositeljica liste nisu bili prisutni u dvorani.

Poslijednja izmjena dana Srijeda, 10 Ožujak 2021 23:39
djelomob1.jpg