13 Tra 2021 Pixanay
  1027

Evo kako do jednokratne novčane pomoći povodom blagdana Uskrsa za 2021. godinu

Ocjeni sadržaj
(1 Glasaj)
Poslijednja izmjena dana Utorak, 13 Travanj 2021 20:20

Gradsko vijeće Grada Vodica donijelo je na 27. sjednici od 12. travnja 2021. godine Odluku o isplati jednokratne novčane pomoći povodom blagdana Uskrsa za 2021. godinu.

Pravo na isplatu Uskrsnice u iznosu od 1.000,00 kuna imaju samac ili kućanstvo čiji ukupan prihod u prethodnoj kalendarskoj godini, iskazan po članu kućanstva mjesečno nije veći od 1.800,00 kuna, pod uvjetom da samac, odnosno svi članovi kućanstva imaju prebivalište na području Grada Vodica.
Kućanstvom se u smislu ove Odluke smatraju sve osobe bez obzira na srodstvo, koje zajedno stanuju na istoj adresi prebivališta u stambenom prostoru, zajedno privređuju i troše ostvarene prihode te zajedno koriste pokretnine i nekretnine za podmirenje osnovnih životnih potreba. Samcem se u smislu ove Odluke smatra osoba koja živi sama.

Kako bi ostvarili pravo na dodjelu prigodne jednokratne novčane pomoći, podnositelji zahtjeva koji ispunjavaju uvjete za isplatu dužni su dostaviti sljedeću dokumentaciju:

 • dokaz o prebivalištu (preslika osobne iskaznice ili potvrda MUP-a) za podnositelja i sve članove kućanstva,
 • potvrdu o visini dohotka i primitaka s Porezne uprave za sve članove kućanstva ili presliku Rješenja o pravu na zajamčenu minimalnu naknadu izdanu od Centra za socijalnu skrb i presliku odreska posljednje primljene zajamčene minimalne naknade

Obrazac zahtjeva moguće je preuzeti u elektronskom obliku ovdje ili osobno na porti gradske uprave Grada Vodica, Ive Čače 8, 22 211 Vodice.
Zahtjev za ostvarivanje prava na isplatu Uskrsnice podnosi se u elektroničkom obliku na e-mail adresu: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili poštom na adresu: Grad Vodice, Ive Čače 8, 22 211 Vodice od sutra, 14. travnja 2021. godine zaključno do 30. travnja 2021. godine.
Za sve detaljne informacije i pomoć možete kontaktirati na kontakt broj: 022/444-900 ili 099 218 1055.

djelomob1.jpg

Najnovije
 • Information
  Podijeli

  Foto đir nedjeljom: Oj, Vodice garofula kito, misto moje ugodno i lipo...

  Information
Najčitanije
Oglasi

Infovodice - Informativno oglasni portal Grada Vodica

Please publish modules in offcanvas position.

Please enter your phone number
and we call you back soon

We are calling your phone

0:00

Thanks,
We will call you back soon.

Whatsapp
Pošaljite vijest ili fotografiju za portal INFOVODICE putem Whatsup-a

Kontakt

Kontakt

Close