Ožujak 02, 2022 6128

Šetnica će biti duga 400 metara u širini od četiri metra, evo što sve uključuje

Krenuli su radovi na izgradnji urbano opremljene šetnice od Vile Marijane do Tribunja

Ocjeni sadržaj
(19 glasova)

Krenuli su radovi na uređenju obalnog pojasa Punta-Blata-Bristak, odnosno izgradnja urbano opremljene šetnice od Vile Marijane do katastarske granice s Općinom Tribunj. Ugovoreni iznos radova je 1.739.842,00 + pdv, a radove izvodi tvrtka Sarađen d.o.o. iz Stankovaca.

- Šetnica će biti duga 400 metara u širini od četiri metara. Radovi uključuju javnu rasvjetu, klupe za šetače, zeleni pojas s drvoredom i tuševe na dvije lokacije, ali i uređenje jednog dijela plaže – kazao je Ante Cukrov, gradonačelnik Grada Vodica.

Radovi na šetnici bit će gotovi do 20. svibnja ove godine.

- Rok za završetak radova je 75 dana i sa sigurnošću mogu reći da će biti gotovi u predviđenom roku. Također, dobar dio plaže – oko 400 metara u dužini će se nasuti plažnim materijalom te postati bolji i pristupačniji za kupanje. – naveo je Branimir Marić, predstavnik tvrtke Sarađen d.o.o..

Izgradnja urbano opremljene šetnice tek je uvod u kompletno uređenje plažnog pojasa.

-  Napokon ćemo kultivirati i privesti svrsi ovo područje od Vile Marijane do Tribunja. Naime, plaže su naš glavni resurs turističke ponude u kojeg treba ulagati. Također, što se tiče šetnice, Općina Tribunj uredit će svoj dio od Vodica na dalje te ga spojiti s već postojećom šetnicom Tribunj-Sovlja – naglasio je gradonačelnik Cukrov.

Rizk Casino Bonus

Grad Vodice na dalje u suradnji s Gradom Šibenika planira produžiti šetnicu od kraja Srime prema Jadriji do kanala Sv. Ante čime će se dobiti velika cjelina, odnosno vrhunski lungomare koji će zasigurno biti atraktivan tijekom cijele godine, a ne samo u sezoni.

Vaša reakcija na članak
Poslijednja izmjena dana Srijeda, 02 Ožujak 2022 20:46
djelomob1.jpg