Siječanj 23, 2023 2417

U Prvić Luci održana prva degustacija i prezentacija maslinovog ulja

Prvonagrađena Mira Livić Prvonagrađena Mira Livić FB Grupa Prvić Luka
Ocjeni sadržaj
(8 glasova)

Na ideju Svjetlane Jurlin Livić i Ivone Ivičin te u organizaciji MO Prvić Luka i potpori mještana u prostorijama „Dva bunara“ u Prvić Luci prošlu nedjelju održala se prva degustacija i prezentacija maslinovog ulja.

Na degustaciji je sudjelovalo 22 izlagača, a prvo mjesto osvojilo je ulje Mire Livić, drugo mjesto osvaja prvićki župnik don Božo Škember, a treće Tomica Gradiška.

Prema riječima Luke Mažibrade iz MO Prvić Luka cilj ove degustacije je prvenstveno druženje mještana, razmjena iskustva i zabava u ove zimske dane na otoku.

- Jako smo zadovoljni održanom degustacijom i odazivom. Nije bilo nikakve kemijske analize ulja, a nakon degustiranog ulja koje je imalo svoj broj svatko je glasovao anonimno. Nakon proglašenja pobjednika, druženje se nastavilo uz zakusku. Potrudit ćemo se da nas dogodine bude još više dogodine – rekao nam je Luka

Na FB stranicama grupe Prvić Luka objavili su kako će iduću nedjelju objaviti cijeli film sa ovog lijepog događaja. Samo neka nam je pisme i dobrih ljudi - poručuju

Poslijednja izmjena dana Ponedjeljak, 23 Siječanj 2023 18:18
djelomob1.jpg