Veljača 06, 2023 1241

U hotelu Olympia sky započele radionice "Uspješno poslovanje u turističkoj godini 2023."

Ocjeni sadržaj
(2 glasova)

U Hotelu Olympia Sky započela je dvodnevna edukacija namijenjena vlasnicima obiteljskog smještaja tj. privatnim iznajmljivačima a sve u organizaciji TZ Vodice.

Cilj edukacija je pomoći iznajmljivačima u rješavanju izazova iznajmljivanja te podizanju kvalitete smještaja u obiteljskom smještaju na području grada Vodica.

Unatoč prohladnom vremenu na edukacijama sudjeluje oko 30-ak iznajmljivača, a obrađivat će se teme kako gost nalazi naš smještaj, priprema smještaja za sezonu te za fotografiranje/snimanje, određivanje cijena i upravljanje cijenama, pravilima poslovanja, oglašavanja i administracija.

Dir. ureda TZ Vodice Anita Franin Pećarica kao organizator pozdravila je okupljene te se nada kako će teme na radionicama unaprijediti kvalitetu obiteljskog smještaja i digitalni marketing. Predavači su također otvoreni za sva pitanja radionice.

Radionicu vode predavači iz Savjetovališta za obiteljski smještaj Interligo. Sudjelovanje na radionici je besplatno, a svi zainteresirani za drugi dan edukacije koji će se održati u utorak u istom terminu i istom mjestu su dobrodošli.

Tags
Poslijednja izmjena dana Utorak, 07 Veljača 2023 00:39
djelomob1.jpg