×

Upozorenje

JUser: :_load: Nije moguće učitavanje korisnika sa ID: 934
Prosinac 15, 2014 4408

Foto: U prostorijama MK Okita održan humanitarni koncert za oboljelu petogodišnju djevojčicu

Ocjeni sadržaj
(0 glasova)

Humanitarni koncert za oboljelu petogodišnju djevojčicu održao se u subotu 13. prosinca navečer u prepunoj prostoriji MK Okit. Na koncertu pred više od 300 posjetitelja nastupili su Grupa Levanat, Lož uje i Kost i koža

 

Organizatori ne kriju oduševljenje velikim odazivom

- U ime Humanitarne udruge "Daj 5 od srca" najprije bih se htio zahvaliti svim ljudima dobra srca koji su prepoznali humanitarni karakter ove akcije te svojim prisustvom i svojim donacijama pomogli oboljeloj petogodišnjoj djevojčici.

Također zahvalio bi se svima koji su sudjelovali i pomogli u organizaciji ovog humanitarnog koncerta, izvođačima i mnogobrojnim sponzorima – kazao je Danijel Ferara, predsjednik Humanitarne udruge "Daj 5 od srca"

Na kraju pozvao bi sve građane Vodica i okolice da dođu od 20. do 31. prosinca na vodičku Poljanu i dožive „Božić na Poljani". Biti će veselo, raznovrsno i za svakog po nešto. Ovo je vrijeme darivanja i veselja, pa pokušajmo biti veseli, izađimo iz kuća i podijelimo radost sa bližnjima, a usput pomognimo onima koji nas u ovom trenu trebaju. - istaknuo je na kraju Danijel Ferara, predsjednik Humanitarne udruge "Daj 5 od srca"

Foto: Zoran Mijat

Poslijednja izmjena dana Ponedjeljak, 15 Prosinac 2014 20:13
djelomob1.jpg