Siječanj 15, 2016 4252

Počele pokladne svečanosti

Poklade preuzele "vlast" u Vodicama

Ocjeni sadržaj
(0 glasova)

Na svečanom prijemu kod gradonačelnice Branke Juričev Martinčev, Pokladni senat i Pokladni gradonačelnik Ante Radin Mačukat - Apaša preuzeli su danas ključeve grada, a s njima i vlast.

Gradonačelnica je na primopredaji ključeva grada prepustila teško breme odlučivanja novom pokladnom gradonačelniku uz riječi:

-Uz ove ključe predajem Vam sve zahtjeve građana, probleme, projekte te nadam se da će u narednom periodu u ovom gradu biti više smijeha, radosti, veselja i da ćete uredno predati ovaj ključ nama natrag sa zadovoljnim građanima.

"Novi" gradonačelnik je pohvalio rad "bivše" gradonačelnice a posebno cijeni što je u Balonu uvedeno grijanje, betonirana riva i počela izgradnja kanalizacije.

Trudit ćemo se da Vam "blagajnu" vratimo u stanju kakvu smo preuzeli od Vas, a nastojati ćemo je malo i "podebljati" – zaključio je na kraju pokladni gradonačelnik Apaša

Nakon što su preuzeli ključ grada, pokladni senat i Vodiške mažoretkinje postavili su pokladnu bandiru na jarbol koji se nalazi na Poljani.

Poslijednja izmjena dana Petak, 15 Siječanj 2016 12:23
djelomob1.jpg