Studeni 19, 2019
Infovodice

Infovodice

U jeku svjetskog trenda, tzv Lifestyle medicine u Vodice ovoga petka dolaze predstavnice tvrtke Young Living renomiranog svjetskog proizvođača eteričnih ulja o kojemu se u posljednje vrijeme puno govori.

Najavljena kiša i ružno vrijeme nisu mogli spriječiti naš župni zbor da vikend od 16. do 17. studenog  posvete zajedništvu i hodočašću u Međugorje.

Na manifestaciji natjecateljskog tipa  autorskih kreativnih glazbenika i vizualnih umjetnika naziva „Kneževa unplugged“ u Zadru Filipa Ivanda učenica 3 razreda škole  primjene umjetnosti i dizajna u Zadru, te članica likovne udruge More Vodice je ostvarila drugu nagradu za dizajn.

Predbožićno vrijeme je idealno za uređenje doma i odabir nove kuhinje iz snova. A kad tome dodamo nevjerojatne popuste, iskustvo izrade kuhinja preko 50 godina, kvalitetne i moderno dizajanirane kuhinje imate razloge više za posjet DanKūchen studiju u Šibeniku.

Dana, 18. studenog 2019. godine, učenici prvih i trećih razreda zajedno sa svojim učiteljicama, vjeroučiteljem i asistentima započeli su svoj integrirani dan posvećen žrtvama Vukovara i Škabrnje. 

Paljenjem svijeća kojim su ispisali ime Grada heroja te oblikovali križ i srce, stanovnici Vodica su se večeras na Trgu hrvatskih mučenika pored spomenka palim braniteljima u Domovinskom ratu uz molitvu poklonili Vukovaru, simbolu hrvatske slobode.

Danas se sjećamo Vukovara i Škabrnje - tragedije golemih razmjera, koja se u studenom 1991. dogodila u Hrvatskoj

Šibenski Vodovod i Odvodnja izdao je dan priopćenje kako je uslijed obilnih oborina došlo do zamućenja vode u izvorištu Jaruga, te je mutnoća iznad dozvoljenih vrijednosti.

Od danas, 18.11.2019. pa sve do 08.12.2019. traje Black Friday u Olympia Life Wellness centru.

Predavanje će se održati u utorak, 19. studenoga 2019. godine u 12:00 sati u prostorijama Javne ustanove Razvojna agencija Šibensko-kninske županije (Velimira Škorpika br. 6) u Šibeniku.

Stranica 1 od 1105

Foto video vijesti

  1. Foto
  2. Video
Infovodice - Informativno oglasni portal Grada Vodica

Please publish modules in offcanvas position.

Please enter your phone number
and we call you back soon

We are calling your phone

0:00

Thanks,
We will call you back soon.

Whatsapp
Pošaljite vijest ili fotografiju za portal INFOVODICE putem Whatsup-a

Kontakt

Kontakt

Close