Veljača 27, 2020
Infovodice

Infovodice

Drugi po redu, Eno-gastro susreti Šibensko-kninske županije, održat će se u Atrijumu – Lozovac 09. ožujka i predstavit će proizvođače hrane i ruralnih proizvoda iz cijele županije pred okupljenim dalmatinskim ugostiteljima i hotelijerima

Danas je u Gradskoj knjižnici Vodice održana motivacijska radionica „Bolje sutra“ namijenjena mladim osobama koje žele unaprijediti svoje vještine i zaposliti se ili samozaposliti u turizmu.

Kako od ove zime nismo vidili ni Z, često zna navečer biti mirno bez vjetra. A onda nastaju problemi, dim od loženja peći i paljenja otpada vjetra se ne očisti. Sve bi bilo dobro da se lože drva, kaže nam čitatelj poznat redakciji, a želio bi da ostane anoniman.

U četvrtak 27. veljače, održana je sjednica Stožera civilne zaštite Šibensko-kninske županije na temu potencijalnih ugroza od koronavirusa na području Šibensko-kninske županije. 

Ovaj vikend u kinu Vodice prikazuje se Sasvim obična ljubav. Priča je to o ljubavi, preživljavanju i epskim pitanjima koja život postavlja svakome od nas.

Joan i Tom u braku su dugi niz godina. Njihov brak je skladan i sretan. Njihova sreća proizlazi iz zajedničkog života i punog ljubavi koja se iskazuje nježnošću i humorom.

Kad je Joan neočekivano dijagnosticiran rak dojke, tijek liječenja osvjetljava njihov odnos s obzirom na to da se suočavaju s izazovima koji stoje pred njima i neizvjesnošću što bi se moglo dogoditi ako se Joan nešto dogodi.

TERMINI PRIKAZIVANJA:
petak, 28. veljače 2020. u 20:30 h
subota, 29. veljače 2020. u 20:30 h
nedjelja, 01. ožujka 2020. u 20:30 h

U kina stiže nova animirana avantura inspirirana igračkama Playmobil.

Kada Marlin mlađi brat Charlie nenadano nestane i završi u magičnom, animiranom Playmobil svijetu njoj ne preostaje drugo nego da i sama, totalno nepripremljena uroni u njega te pokuša vratiti brata kući. U svojoj epskoj pustolovini Marla susreće nove prijatelje s kojima pokušava spasiti brata te svi zajedno uče važnu lekciju da je vjera u sebe sastavni dio uspjeha.

TERMINI PRIKAZIVANJA:
subota, 29. veljače 2020. u 18:45 h
nedjelja, 01. ožujka 2020. u 18:45 h

Što je bolje od dobre spize, klape i kapljice dobrog vina?
Saša Mujić, šef kuhinje poznatog vodičkog restorana Sky je za sve goste kreirao poseban degustacijski menu posvećen jelima Dalmatinske zagore. 

U subotu, 29. veljače 2020. godine u zgradi Gradske uprave (u Sali za sastanke) održavaju se konzultacije s građanima Grada Vodica na temu izrade Plana prilagodbe na klimatske promjene u sklopu projekta ADRIADAPT čiji je cilj promicati  jačanje  otpornosti  obalnih gradova odnosno regija  uz  Jadransko  more  od  nepovoljnih  posljedica  klimatskih promjena. 

Jutros je održana Osnivačka skupština Hrvatske stranke umirovljenika Grada Vodica. Nakon intoniranja državne himne i odavanja počasti preminulim članovima HSU-a i poginulim hrvatskim braniteljima, pristupilo se odabiru osoba koje će u prvom  mandatu  biti na čelu vodičkog ogranka ove parlamentarne stranke.

Pogledajte tjednu ponudu poslova objavljenih na portalu posao.hr

U četvrtak će nam svoju jedanaestu knjigu, zbirku pjesama nazvanu "Stožina", predstaviti kninski pjesnik sinjskih korijena (Otok) Ante Nadomir Tadić Šutra.

Stranica 1 od 1154

Foto video vijesti

  1. Foto
  2. Video
Infovodice - Informativno oglasni portal Grada Vodica

Please publish modules in offcanvas position.

Please enter your phone number
and we call you back soon

We are calling your phone

0:00

Thanks,
We will call you back soon.

Whatsapp
Pošaljite vijest ili fotografiju za portal INFOVODICE putem Whatsup-a

Kontakt

Kontakt

Close