Bumba top desk
Listopad 19, 2020
Infovodice

Infovodice

Zbog puknuća cjevovoda u popodnevnim satima do daljnjeg vode neće imati potrošači Tribunja i Sovlja. Zbog navedenog će u centru Tribunja kod velikog parkinga biti postavljena cisterna s vodom.- objavili su na svojim fb stranicama iz Vodovoda i odvodnje Šibenik

Osoblje Karmelskih dvora – Konobe Okit obavještava vas o novom zimskom radnom vremenu od srijede do nedjelje od 14:00h-22:00h

Rođeni Vodičanin, Denis Latin novinar, urednik i voditelj, danas je na svom Facebooku objavio status o svojoj borbi s Chronovom bolesti koju vodi od 1986. godine. Osudio je i ljude kojima je teško pridržavati se mjera koje uključuju pranje ruku, maske i držanje socijalne distance.

Iako je do ovih godina cijepljenje protiv gripe započinjalo u studenom, ove godine zbog situacije s Covid19 ono započinje ranije, točnije službeno od ponedjeljka, 19. listopada.

Od danas 19. listopada 2020. puštena je u rad mreža besplatnog interneta na javnim površinama Grada Vodica čija realizacija se u stopostotnom iznosu 15.000€ financira sredstvima Europske unije.

Ribarska zadruga Adria registrirana je za obavljanje djelatnosti ribarstva, prerade ribe i trgovine ribom. Koncesionar je Tribunjske ribarske luke sa sjedištem u  pogonu za procesiranje i skladištenje proizvoda ribarstva koji se nalazi 50 metara od mjesta iskrcaja ribe.

Općinsko državno odvjetništvo u Šibeniku je podiglo pred Općinskim sudom u Šibeniku optužnicu protiv hrvatskog državljanina (1949.) zbog počinjenja kaznenog djela krivotvorenja isprave iz članka 278. stavka 3. u svezi stavka 1. Kaznenog zakona. (19. 10. 2020.)

„Murčulova kapela“ kako se naziva i poznata je pod tim  nazivom u Vodicama,  izgrađena je uz put s desne strane, nalazi se na putu prema Gaćelezima, a prije skretanja za Rakitnicu.  U kapeli se nalazila slika sv. Križa sa likom žalosne Gospe podno križa. Zadnjih godina netko ju je više puta obnavljao, ali nažalost, netko drugi uvijek ju je ponovno rušio. Bila je u zadnje vrijeme devastirana i u ruševnom stanju, vrata kapelice razbijena a slika otuđena. 

Panoramska kamera u Prvić Šepurini je nekog ili neke toliko uznemirila da su je odlučili uništiti i prekinuti prijenos uživo s panoramske kamere iz ove prekrasne dalmatinske otočne luke. – objavili su na FB iz Udruge Šibenik meteo

Od danas započelo je lijepo i vedro vrijeme koje će nas pratiti cijeli idući tjedan. Prema prognozama očekuje nas i više nego ugodnih 20 stupnjeva na kopnu, a na moru i više. 

Stranica 1 od 1269
Infovodice - Informativno oglasni portal Grada Vodica

Please publish modules in offcanvas position.

Please enter your phone number
and we call you back soon

We are calling your phone

0:00

Thanks,
We will call you back soon.

Whatsapp
Pošaljite vijest ili fotografiju za portal INFOVODICE putem Whatsup-a

Kontakt

Kontakt

Close