Srpanj 04, 2020
Infovodice

Infovodice

Imamo treći slučaj oboljenja od zarazne bolesti COVID -19 u proteklih tjedan dana na području Grada Knina.

Prosječna ocjena transparentnosti hrvatskih gradova ove je godine 4,5, za razliku od prošlogodišnjih 4,3, a najveći skok – sa prošlogodišnje jedinice na četvorku, u godinu dana napravio je Grad Otok. Posebnu pohvalu su, pak, dobili gradovi Buzet, Osijek, Pazin, Pula, Rijeka, Slavonski Brod, Vodice i Zagreb, jer su svih šest godina zaredom objavili sve potrebne dokumente. 

Ljubitelji palačinki koji već pet sezona guštaju u Mr. Choco palačinkarnici u Tribunju imaju razloga za veselje jer ove sezone ponovo otvaraju svoja vrata.

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem u Odjelu ratnih zločina, Službe kriminalističke policije, u suradnji s Županijskim državnim odvjetništvom u Šibeniku je utvrđena osnovana sumnja da je, tada, 35-godišnjak počinio kazneno djelo ratni zločin protiv civilnog stanovništva. 

U posljednja 24 sata u Šibensko-kninskoj županiji nemamo novih slučajeva oboljenja od zarazne bolesti COVID-19. 
Pod mjerama samoizolacije je 75 osoba od kojih je 56 zbog kontakta s COVID-19 pozitivnom osobom, a 19 zbog ulaska u RH iz zemalja pod mjerama graničnog režima. U protekla 24 sata testirano je 3 osobe.
Iz stožera CZ ŠKŽ apeliraju na građane da i dalje budu odgovorni i pridržavaju se svih epidemioloških mjera.

Neka vaša djeca proslave rođendan skakanjem! Na našem predivnom, travnatom prostoru za proslave na Plavoj plaži prvi red do mora, čekat će ih funpark Dvorac „Bik koji sjedi“  ukupne dimenzije 55 m2 za djecu od 3 godine na više 

Igor Friedrich rođen je 1976. godine u Virovitici, a od 2004. živi u Vodicama. Sretno oženjen te ponosni otac četiri sina. Diplomirao je na Katoličkom bogoslovnom fakultetu u Zagrebu. Ravnatelj je Ekonomske škole Šibenik gdje je prethodno radio kao vjeroučitelj. 

Još jedna županijska ligaška pikado sezona je gotova, a Pikado klub Sveta Ana iz Čiste Velike sasvim zasluženo došla do svog prvog naslova u A kategoriji

Od 01.07.2020. svoja vrata otvara restoran Gondola u Vodicama. Ljubitelji dobre hrane, lijepog pogleda na more i uslužnog osoblja mogu svakodnevno uživati u raznim specijalitetima. Posebna ponuda jela rezervirana je od 14.00-17.00 sati.

Vodičke su plaže i ove godine zadovoljile sve tražene uvjete za dobivanje te prestižne oznake koja znači odličnu kakvoću i čistoću mora, sigurnost i kvalitetu plažne ponude.

Stranica 3 od 1216
Infovodice - Informativno oglasni portal Grada Vodica

Please publish modules in offcanvas position.

Please enter your phone number
and we call you back soon

We are calling your phone

0:00

Thanks,
We will call you back soon.

Whatsapp
Pošaljite vijest ili fotografiju za portal INFOVODICE putem Whatsup-a

Kontakt

Kontakt

Close