Prosinac 14, 2019
Infovodice

Infovodice

Suvenirnica Šimun, koju već 8 godina vode Tea i Marko - motivirana, mlada, sada već i iskusna ekipa, odnedavno je proširila svoju ponudu i na internet. Tako odsad možete vrhunske proizvode isključivo hrvatskih proizvođača naručiti putem njihove facebook prodajne stranice facebook.com/Dalmacijana/

Na današnju akciju darivanja krvi u organizaciji CK Vodice i DDK Vodice pristupilo je 68 darivatelja od kojih je 62 uspješno darovalo krv i to 17 žena i 45 muškaraca. 

Pjevački zbor Lira poziva Vas na Božićne koncerte koji će se održati u KC Tribunj u nedjelju 15.12. u 18 sati te u Vodicama u Crkvi sv. Križa, 18.12. od 18:30 

Caffe bar Dišpet organizira Humanitarni pikado turnir za Michaela Babića koji će se održati 20.12.2019.

Postala je tradicija da nam sredinom prosinca članovi i polaznici kreativnih likovnih radionice vodičke Likovne udruge "More" predstave svoje radove nastale u godini sa kojom se rastajemo.

Članice Twirling kluba „Vodice“ sudjelovale su na Državnom prvenstvu twirlinga Hrvatske, koje se održavalo 23. i 24. 11. 2019.g. u Splitu i kući sa vratile sa osvojene 3 brončane medalje.

Prije Državnog prvenstva sportašice Twirling kluba „Vodice“ odradile su Predkvalifikacijski kup jug u kategoriji propisani solo štap i to:  u kadetskoj razini Marija Španja, Petra Mrković i Lucija Skočić, te u juniorskoj razini Lucija Crljenak, sve su pokazale odličnu uvježbanost i u jakoj konkurenciji ušle među prvih 8. Nakon odrađenih kvalifikacija i bodovanja, među prvih pet su ušle i osvojile bodove za odlazak na Državno prvenstvo u kategoriji propisani solo štap Marija Španja i Lucija Crljenak.

Doček Nove godine na gradskim trgovima mnogima je nezaobilazan dio silvestarskog provoda

Savjet mladih Grad Vodica, Grad Vodice i Turistička zajednica grada Vodica i ove godine organiziraju tradicionalni "Božić na Poljani". Po prvi puta u Vodicama će biti postavljeno klizalište i to na samoj poljani u razdoblju od 20.12. do 2.1.
U parku nas očekuje 4 dana brojnih događanja, gastro ponude, koncerata, igraonica, natjecanja i dobre zabave, a detaljan program pogledajte ispod

Ekološka udruga „ŠEPURINA" poziva sve mještane i goste grada Vodica, dođite nam u Šepurinu, pogledajte našu „BOŽIĆNU ČAROLIJU".

I ove godine Ekološka udruga „ŠEPURINA" razveselila je i darivala djecu otoka Prvića. Sveti Nikola došao je s punom vrećom poklona, na radost i veselje djece iz Prvić Luke i Prvić Šepurine.

Foto video vijesti

  1. Foto
  2. Video
Infovodice - Informativno oglasni portal Grada Vodica

Please publish modules in offcanvas position.

Please enter your phone number
and we call you back soon

We are calling your phone

0:00

Thanks,
We will call you back soon.

Whatsapp
Pošaljite vijest ili fotografiju za portal INFOVODICE putem Whatsup-a

Kontakt

Kontakt

Close