Srpanj 12, 2020
Infovodice

Infovodice

S više od 50 godina iskustva i uloženog znanja, obiteljsko poduzeće DanKūchen jedno je od najpopularnijih proizvođača kuhinja u Linzu u Austriji. Izrada kuhinje po mjeri pruža mogućnost kupcu da odabere klasičnu ili ekskluzivnu DAN kuhinju iz snova.

U zaleđu Vodica se prodaje lijepo poljoprivredno zemljište površine 1698 m/2. Zemljište je održavano, kultivirano i na njemu se nalazi 25 stabala urednih i rodnih maslina.

Nad Jadranom se zadržava polje izjednačenog i povišenog tlaka, a sjevernije po visini još kruži nestabilan zrak. U takvim okolnostima vremenske prilike će se ipak danas i u danima vikenda stabilizirati pa je pred nama povratak ljetnih vremenskih prilika kako to već i dolikuje dobu godine.

Na dan, 26.06.2020 na području Šibensko-kninske županije nema novooboljelih od zarazne bolesti COVID-19 .

Postupajući po dojavi policija je pronašla tijelo mrtve muške osobe nedaleko od mjesnog groblja na Srimi.

Površina koja se koristila za parkiranje na Vrujama, nakon radova koji su koštali nešto manje od 900 tisuća kuna sada je uređen parking koji ima 65 komercijalnih te tri invalidska mjesta 
Dosadašnje parkiralište bilo je u stanju koje nije odgovaralo potrebama građana, a i negativno se odražavalo na samu vizuru grada te se zbog toga pristupilo rekonstrukciji.

Večeras je u Kulturnom centru Vodice svečano otvorena izložbu akvarela akademske slikarice Nerice Abdulić Osmančević PORTRETI GRADA.

Otvorenje Završne izložbe polaznika Likovnih radionica LU "More" i dodjela diploma održat će se u petak, 26.06., u 19 sati u Gradskoj knjižnici Vodice

Stožer civilne zaštite Grada Vodica održao je jutros sjednicu na temu analize potencijalne ugroze od korona virusa COVID-19 u turističkoj sezoni, te su doneseni zaključci u cilju prevencije širenja zarazne bolesti. 

Najveseliji i najšareniji vodički festival ove godine traje šest dana tijekom kojih će sve generacije posjetitelja pronaći svoj kutak za opuštanje, kreativu i zabavu!  Prepustite se jedinstvenoj atmosferi koja će preplaviti povijesnu jezgru Vodica - čekaju vas brojne radionice, predstave, izložbe i koncerti u kaleti (Ulica Mirka Zore), ispod kampanela (kod zvonika), u đardinu (Trg Kneza Branimira) i na rivi (Obala Vladimira Nazora).

Infovodice - Informativno oglasni portal Grada Vodica

Please publish modules in offcanvas position.

Please enter your phone number
and we call you back soon

We are calling your phone

0:00

Thanks,
We will call you back soon.

Whatsapp
Pošaljite vijest ili fotografiju za portal INFOVODICE putem Whatsup-a

Kontakt

Kontakt

Close