Prosinac 13, 2019
Infovodice

Infovodice

Župan Goran Pauk prisustvovao je otvorenju konferencije „Inovacije u sektoru plavog rasta“ koja se održava u  organizaciji Javne ustanove Razvojna agencija Šibensko-kninske županije. 
Šibensko-kninska županija je sudjelovala i aktivno radi na realizaciji brojnih projekata kojima  je cilj pružiti institucionalnu podršku razvoju pojedinih gospodarskih sektora,  u isto vrijeme promičući održivo upravljanje okolišem,  odnosno očuvanje naših prirodnih ali i kulturno povijesnih resursa.

Zadnja subota u mjesecu studenom rezervirana je za poseban party. Radi se o tradicionalnom, petom „Jauk party-u“ koji će se ove godine održati u Exit clubu

Matica hrvatskih sindikata (MHS) je 29. studenoga 2019. u Šibeniku organizirala okrugli stol, u suradnji Gradom Šibenikom, na temu „Dostupnost radne snage u Šibensko-kninskoj županiji - izazovi budućnosti i mladi“. Okrugli stol organiziran je u okviru EU projekta MHS-a pod nazivom „Doprinos tripartitnom socijalnom dijalogu – Perspektive tržišta rada“ koji se financira sredstvima iz Europskog socijalnog fonda (ESF) iz poziva „Jačanje socijalnog dijaloga – faza III“. Grad Šibenik sudjeluje kao partner na projektu.

U akciji čišćenja prošlog lipnja pedesetak se volontera, članova udruge Ekološke udruge „Šepurine“, uz podršku Turističke zajednice grada Vodica, pobrinulo za ljepšu budućnost Faustova otoka

Osim što je kraj tjedna i dolazi nam vikend – donosimo vam još odličnih vijesti! Ovog prosinca ćete moći uživati u brojnim kombinacijama raznovrsnih jela od bakalara na čak 12 načina. Zasigurno ćete pronaći nešto po svom ukusu u bogatoj gastro ponudi.
Dani bakalara u restoranu Olympia Sky kreću od 02.12. do 22.12. svakim danom od 13:00 do 23:00.

Danas je 35. dan štrajka u školama i učenici će morati nadoknaditi tri radna tjedna. Ponuda Vlade odbijena je velikom većinom i u osnovnim i srednjim školama i štrajk se nastavlja

Jučer je uspješno instaliran uređaj MEP, autonomni sustav monitoringa zračenja elektromagnetskih polja svih važnih frekvencijskih područja. Postavljen je na zgradu ambulante u Vodicama s obzirom se u radijusu 100m nalaze ambulanta, hitna, kolodvor, tržnica i dvije banke.

Pri kraju je Božićno novogodišnje ukrašavanje javnih površina grada Vodica. Kako bi ukrašavanje završilo na vrijeme, obrt Rasvjeta započeo je s postavljanjem početkom mjeseca.
Ove godine je osigurano 150.000,00 sa pdv-om od kojih sredstava će se nabaviti novi ukrasi, izvršiti popravak postojećih te obaviti kićenje te demontaža ukrasa.

Postavljanjem panoa/izloga za plakate završeno je uređenje nogostupa na križanju Ive Čače, Blata i Žrtava fašizma. Nogostup se proteže na 30-ak metara, u odnosu na dosadašnje stanje podignut je i postavljeni su betonski opločnici (kocke)

U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne vijesti s tržišta rada. Portal za zapošljavanje, sada redizajniran i u novom ruhu, donosi top 10 poslovnih prilika na koje se možete prijaviti brzom prijavom! Sretno!

Foto video vijesti

  1. Foto
  2. Video
Infovodice - Informativno oglasni portal Grada Vodica

Please publish modules in offcanvas position.

Please enter your phone number
and we call you back soon

We are calling your phone

0:00

Thanks,
We will call you back soon.

Whatsapp
Pošaljite vijest ili fotografiju za portal INFOVODICE putem Whatsup-a

Kontakt

Kontakt

Close