Bumba top desk
Jasminka Fišer Gavranović

Jasminka Fišer Gavranović

Jasminka Fišer Gavranović je prvenstveno dugogodišnja licencirana agentica za prodaju nekretnina.  Rođena u Slavoniji, odrasla u Zagrebu, kratko vrijeme živjela u Londonu, te se konačno sa svojom obitelji skrasila u Dalmaciji, u prekrasnim Vodicama. Nakon raznovrsnih poslova u Zagrebu, pronašla se u svijetu nekretnina u Vodicama, u poslu u kojem uživa i kojeg vodi zajedno sa suprugom Franom.

Od 2005. godine bavi se posredovanjem u kupoprodaji nekretnina, te sa svojim timom u agenciji „Alfa nekretnine“ organizira razne projekte kojima se izdvaja na tržištu. Najponosnija je na projekt kojim među rijetkima u Hrvatskoj, 2011. godine snima i sudjeluje u popularnoj američkoj polusatnoj TV emisiji  „House Hunters International“  gdje se prikazuje kako se kupuju nekretnine u raznim dijelovima svijeta. Tu je kao domaćin emisije svog kupca iz Australije dovela u Vodice i to prikazala gledateljima cijelog svijeta, što je bila odlična reklama ne samo za njezinu agenciju nego i za cijele Vodice.

U svom dugogodišnjem radu s nekretninama vidjela je svakakve apartmane i kuće, te se u 2018. godini odvažila otići korak dalje i to u svijet home staginga. 2014. godine je završila obuku na engleskom jeziku i dobila diplomu „Certified Home Staging and Property Styling Professional“,  zatim odrađuje i  „Home Staging Business Training Program“ te je tako kompletirala sva znanja koje je smatrala potrebnim da bi se mogla baviti ovom novom atraktivnom djelatnošću. Tako postaje lider u home stagingu u Hrvatskoj.

Uz aktivan angažman na društvenim mrežama i održavanje edukativnih prezentacija na temu home staginga,  njezin dodatan interes su pisanje, govorništvo i komunikacijske vještine.

Kako provjeriti da li ste upravo vi upisani kao vlasnik vaše nekretnine? Kako provjeriti da možda nekretnina sa slike nije vaša? Da biste razumjeli priču o vlasništvu, trebate prvo razumjeti razliku između katastra i zemljišnih knjiga, a zatim ćete saznati kako provjeriti vlasništvo. Mnogi brkaju katastar i zemljišne knjige, stoga ćete sada na početku saznati osnovne razlike.

U ova neobična vremena kada su nam televizor, laptop i mobitel najbolji prijatelji, kada gledamo vijesti 5 puta na dan i kada je svuda glavna vijest  koronavirus, predlažem da se malo odmorimo od te teške teme i naučimo nešto korisno vezano za nekretnine.

Svima nam zastane dah kada vidimo na internetu fotografiju lijepo uređene nekretnine, uredne, skladnih boja, s prekrasnim namještajem, vazama s raskošnim cvijećem predivnih boja, velikim terasama s ležaljkama i koktelom. Cijena obično bude sukladna izgledu.

Neki dan mi ulazi u ured jedan gospodin i kaže kako bi kupio apartman u Vodicama i da mu pokažem sve dvosobne apartmane blizu mora i moli me da ne lažem za udaljenost od mora. Pitam ja: „Kako mislite da vam ne lažem?“. „Pa sad sam bio u jednom apartmanu kojeg je oglasio prodavatelj i pisalo je da je samo 200 m od mora i da ima pogled na more, a ustvari je bio od mora 700 m, a pogled na more je imao samo ako se popnem na dimnjak!“

Najnovije
 • KLIKOM PO VODICAMA I SRIMI: Pogledajte kako naši mještani uživaju u šetnji nakon dva dana kiše
  Information
  Podijeli
  Information

  KLIKOM PO VODICAMA I SRIMI: Pogledajte kako naši mještani uživaju u šetnji nakon dva dana kiše

  Information
Najčitanije

Leć - Vodice
+385 22 443 787

TRŽNICA VODICE

Leć - Vodice
+385 22 443 787

TRŽNICA VODICE

Leć - Vodice
+385 22 443 787

TRŽNICA VODICE

Leć - Vodice
+385 22 443 787

TRŽNICA VODICE

Slider
Oglasi
Infovodice - Informativno oglasni portal Grada Vodica

Please publish modules in offcanvas position.

Please enter your phone number
and we call you back soon

We are calling your phone

0:00

Thanks,
We will call you back soon.

Whatsapp
Pošaljite vijest ili fotografiju za portal INFOVODICE putem Whatsup-a

Kontakt

Kontakt

Close