Bumba top desk
Paško Rokić

Paško Rokić

Mislija san fermat ćakulavat o turizmu i litu kad ovi naši iz Ministarstva opalili "Tjedan odmora vridan", oli van bolje po naški "Šetemana u po cine, onako manja mukte", pa ko voli nek izvoli nastavit litovat u dugin gaćami i debljim gućami, ali virujen da nas na koncu vrime ni u tim danima neće osramotit isprid turista i da će biti lipo. Ali ne zaboravimo da se u nas zna i u deseton misecu sunčat i okupat, pa ko te gušte onda platit more?

Dobro ste čuli. Nisan moga virovat svojin ušima kad mi je stričević Jure ovih dan doli na rivi ćakulava da mu je jedan Njemac iz Minhena prid niki dan rastumačija kako je naša vodiška "Olimpija" bolja nego njiova u Minhenu.

Litu kao da nima kraja, lipo vrime i turistima se iz naših Vodica ka da doma ne gre, jer di to ima  na svitu take lipote, takvoga mora, lipe friškine, dobrog domaćeg svita, prave spize i dobrega vina. Sve to lipo zna i šjor sa naše slike kojega gosti od dragosti zovu Dragec, jer je onako drag i čovik i po, u šta je uvjerija i vaš putopisac kada ga je srija doli na rivi. 

Moš mislit tog KACINA kako nam ga je lipo zakaca. Krenija čovik prvi među prvima napadat Rvacku zbog korone. Kada smo mi krivi ča nas gosti vole i ča nan koronu donose.  Furbast je taj muljac. Nema ča! Gušta u Rvackoj, kupa se u našen moru a mome JANEZU i ROZIKI ne preporučuje da sada lituju u Rvackoj, odnosno u Vodican di imaju kuću, jer im prvi odma počeja pritit karantenom i tim PCR testovima.

A ko ne bi volija i zavolija Vodišku, a još ako ima dobre apartmane, po mogućnosti njih pet, šest, i to stotinjak metri od mora, uzvraćan ja Švabi, Hansu Peteru iz Stuttgarta, onako pomalo u zafrkanciji da se ne naidi, dok ćakulajemo uz bevandu, ondi u kafiću blizu pijace, o njegovoj najnovijoj štoriji.

PAŠKO ROKIĆ putopisac, prvićkih korijena, koji ljeta provodi u Vodicama za Infovodice pripremio je svoju drugu "Vodišku ćakulu" u kojoj govori o izumrloj vrsti „vodiškim  galebima“

PAŠKO ROKIĆ putopisac, prvićkih korijena, koji ljeta provodi u Vodicama za Infovodice pripremio je svoju "Vodišku ćakulu" o tome kako nas vide gosti i kako naš turizam prkosi koroni: čistim morem, pravim vinom i ljubaznim domaćinima.

Najnovije
 • Vodičani iskoristili sunčanu nedjelju za šetnju, ali i za radove na poljima i vrtovima
  Information
  Podijeli
  Information

  Vodičani iskoristili sunčanu nedjelju za šetnju, ali i za radove na poljima i vrtovima

  Information
Najčitanije
Image is not available
Kamila Pamukovića 57, Vodice
mob. 091 888 0500 / 091 6217 217
Image is not available
Kamila Pamukovića 57, Vodice
mob. 091 888 0500 / 091 6217 217
Image is not available
Kamila Pamukovića 57,
mob. 091 888 0500
091/6217 217
Image is not available
Kamila Pamukovića 57,
mob. 091 888 0500
091/6217 217
Slider
Oglasi
Infovodice - Informativno oglasni portal Grada Vodica

Please publish modules in offcanvas position.

Please enter your phone number
and we call you back soon

We are calling your phone

0:00

Thanks,
We will call you back soon.

Whatsapp
Pošaljite vijest ili fotografiju za portal INFOVODICE putem Whatsup-a

Kontakt

Kontakt

Close