Travanj 06, 2020
Petar Grgurev

Petar Grgurev

Tajnica je u Udruzi umirovljenika grada Vodica, sudjeluje u organizaciji raznih događanja, balotašica je u Petanque klubu Vodice, a davanje instrukcija školarcima iz matematike i kemije, Cviti Opat,  liječi dušu.

Dragi čitatelji, prije točno deset godina, 2. travnja 2010. na internetskoj mreži službeno je osvanuo i naš portal Infovodice. Povodom naše prve velike obljetnice urednik Petar Grgurev osvrnuo se na ove protekle godine. No, svaki rođendan je onaj poseban dan kad primamo čestitke, lipe želje ili darove, ali u ovim situacijama za vas i nas želimo samo zdravlje.

Na inicijativu mlade sumještanke Anđele Orbanić te podrške "vlasnika licence" za jauk party-Nike Juričev Barbina i glavnog promotora Igora Čičin-Karlova mještani Vodica večeras su jaukanjem na svojim balkonima „izbacili“ iz sebe sve što ih mori i tišti u ovim teškim trenucima. 
Inicijatori zadovoljni večerašnjim odazivom sumještana najavili su „Jauk na Teraci II“ za idući ponedjeljak 06. travnja, dok će kompilaciju večerašnjeg događaja postavit na Facebook grupe Vodičanke i Vodičani te Vodice u srcu i duši.

Taman prije izdavanja uputa Civilne zaštite o zabrani kretanja iz mjesta prebivališta zbog koronavirusa koji je nažalost zahvatio i našu državu; umirovljenici grada Vodica iz toplica Kalos u Veloj Luci sretno su se vratili svojim kućama 

Agencija za Obalni i linijski pomorski promet s obzirom na novonastalu situaciju donijela je plan reduciranja/smanjenje obima reda plovidbe do opoziva. Tako je novi plan plovidbe za Šibensko okružje – linija 505 Vodice – Šepurine – Prvić Luka – Zlarin – Šibenik

Unatoč lošem vremenu, jakom jugu i kiši, nogometaši Vodica predvođeni trenerom Borisom Pavićem ostvarili su svoj zacrtani cilj, nova tri boda protiv jakog Kamena i to golovima Perice, Torbarine i Pavlinovića (sve iz  11m). 

NK Mladost iz susjednog Tribunja ove godine obilježava 67 godina postojanja, a seniorska momčad na dobrom je putu da obljetnicu obilježi na najbolji mogući način. Trenutno su na tablici drugi, tri boda za vodećom Dinarom. 

Nakon što je u Hrvatskoj jučer potvrđen prvi slučaj koronavirusa po cijeloj zemlji zavladala „prava panika“.
Kako i u ostatku zemlje i Vodičani su navalili na trgovine

Na 20. sjednici Gradskog vijeća donesena je Odluka o izmjeni odluke o socijalnoj skrbi gdje se mijenja članak 17 stavka 1 te on sad glasi Naknadu za prijevoz roditelja, udovica i djece poginulih branitelja u iznosu mjesečne cijene pretplatne karte, mjesečno ostvaruju roditelji, udovice te djeca poginulih branitelja

Na 20. sjednici Gradskog vijeća održanoj 24. veljače donesena je Odluka o visini grobnih naknada kojom se propisuju se uvjeti i mjerila za plaćanje naknade kod dodjele grobnog mjesta i godišnje naknade za korištenje grobnog mjesta.

Stranica 1 od 92

Foto video vijesti

  1. Foto
  2. Video
Infovodice - Informativno oglasni portal Grada Vodica

Please publish modules in offcanvas position.

Please enter your phone number
and we call you back soon

We are calling your phone

0:00

Thanks,
We will call you back soon.

Whatsapp
Pošaljite vijest ili fotografiju za portal INFOVODICE putem Whatsup-a

Kontakt

Kontakt

Close