Rujan 23, 2020
Petar Grgurev

Petar Grgurev

Na inicijativu mlade sumještanke Anđele Orbanić te podrške "vlasnika licence" za jauk party-Nike Juričev Barbina i glavnog promotora Igora Čičin-Karlova mještani Vodica večeras su jaukanjem na svojim balkonima „izbacili“ iz sebe sve što ih mori i tišti u ovim teškim trenucima. 
Inicijatori zadovoljni večerašnjim odazivom sumještana najavili su „Jauk na Teraci II“ za idući ponedjeljak 06. travnja, dok će kompilaciju večerašnjeg događaja postavit na Facebook grupe Vodičanke i Vodičani te Vodice u srcu i duši.

Taman prije izdavanja uputa Civilne zaštite o zabrani kretanja iz mjesta prebivališta zbog koronavirusa koji je nažalost zahvatio i našu državu; umirovljenici grada Vodica iz toplica Kalos u Veloj Luci sretno su se vratili svojim kućama 

Agencija za Obalni i linijski pomorski promet s obzirom na novonastalu situaciju donijela je plan reduciranja/smanjenje obima reda plovidbe do opoziva. Tako je novi plan plovidbe za Šibensko okružje – linija 505 Vodice – Šepurine – Prvić Luka – Zlarin – Šibenik

Unatoč lošem vremenu, jakom jugu i kiši, nogometaši Vodica predvođeni trenerom Borisom Pavićem ostvarili su svoj zacrtani cilj, nova tri boda protiv jakog Kamena i to golovima Perice, Torbarine i Pavlinovića (sve iz  11m). 

NK Mladost iz susjednog Tribunja ove godine obilježava 67 godina postojanja, a seniorska momčad na dobrom je putu da obljetnicu obilježi na najbolji mogući način. Trenutno su na tablici drugi, tri boda za vodećom Dinarom. 

Nakon što je u Hrvatskoj jučer potvrđen prvi slučaj koronavirusa po cijeloj zemlji zavladala „prava panika“.
Kako i u ostatku zemlje i Vodičani su navalili na trgovine

Na 20. sjednici Gradskog vijeća donesena je Odluka o izmjeni odluke o socijalnoj skrbi gdje se mijenja članak 17 stavka 1 te on sad glasi Naknadu za prijevoz roditelja, udovica i djece poginulih branitelja u iznosu mjesečne cijene pretplatne karte, mjesečno ostvaruju roditelji, udovice te djeca poginulih branitelja

Na 20. sjednici Gradskog vijeća održanoj 24. veljače donesena je Odluka o visini grobnih naknada kojom se propisuju se uvjeti i mjerila za plaćanje naknade kod dodjele grobnog mjesta i godišnje naknade za korištenje grobnog mjesta.

Evo nas pri kraju maškara. Otvorite babine ormare, izvadite staru robu, marame, stolnjake, šešire i rukavice i sve to lipo nabacajte na sebe jer u utorak nas čeka pokladna povorka.

Pročelnik Upravnog odjela za komunalno-vodni sustav, zaštitu okoliša i graditeljstvo Marko Lugović na zboru mještana Prvić Luke koji se održao u subotu u društvenoj prostoriji kod Dva bunara prezentirao je projekt energetskog lukobrana, koji bi osim što bi štitio Luku od jakih valova proizvodio i struju.

Infovodice - Informativno oglasni portal Grada Vodica

Please publish modules in offcanvas position.

Please enter your phone number
and we call you back soon

We are calling your phone

0:00

Thanks,
We will call you back soon.

Whatsapp
Pošaljite vijest ili fotografiju za portal INFOVODICE putem Whatsup-a

Kontakt

Kontakt

Close