Svi 29, 2014 6207

Video: Pogledajte odličnu prezentaciju vještina Karate kluba Okit

Ocjeni sadržaj
(0 glasova)

p>

U sklopu obilježavanja Dana Grada Vodica a povodom Međunarodnog dana sporta koji se obilježava 25. svibnja, u nedjelju je u sportskoj dvorani OŠ Vodice održana prezentacija karate vještina Karate kluba Okit u kojoj su uživali mnogobrojni posjetitelji.

Karate klub Okit je počeo sa radom 15. rujna 2002. godine. U klubu se trenira shotokan stil karatea, ali klub je otvoren za suradnju sa klubovima i pojedincima bez obzira na stilsku pripadnost. Članovi Karate kluba Okit osvojili su brojne medalje na mnogim domaćim i međunarodnim natjecanjima.

Riječ KARATE dolazi iz Japanskog jezika i znači "prazna ruka". Jedna je od najpopularnijih borilačkih vještina na svijetu gdje noge, ruke, vrhovi prstiju, koljena i laktovi služe kao prirodna pomagala za obranu i napad. Karate je primjeren za oba spola i sve dobne skupine (od 5 godina nadalje), pa njegova popularnost kao natjecateljskog i rekreativnog sporta sve više raste.

 

U video prilogu gore pogledajte razgovor sa Draganom Karanom, voditeljem Karate kluba Okit te prezentaciju karate vještina koje su izveli članovi kluba raznih dobnih skupina.

Tags
Poslijednja izmjena dana Nedjelja, 08 Lipanj 2014 22:17
djelomob1.jpg