27 Sij 2021
  2018

Podignuta optužnica protiv 42-godišnjaka koji je u Vodicama dva mjeseca uhodio konobaricu "nastojeći uspostaviti neželjeni kontakt"

Ocjeni sadržaj
(0 glasova)
Podignuta optužnica protiv 42-godišnjaka koji je u Vodicama dva mjeseca uhodio konobaricu "nastojeći uspostaviti neželjeni kontakt" Google maps

Općinsko državno odvjetništvo u Šibeniku podiglo je pred Općinskim sudom u Šibeniku optužnicu protiv državljanina Republike Hrvatske (1979.) zbog kaznenog djela nametljivog ponašanja iz članka 140. stavka 1. Kaznenog zakona. (27. 1. 2021.)

Okrivljenika se tereti da je tijekom lipnja i srpnja 2020. godine u Vodicama, svakodnevno dolazio do ugostiteljskog objekta u kojem je oštećenica zaposlena, stajao na terasi, ulazio u prostor za osoblje, hodao za njom i gledao u nju, a s takvim ponašanjem je nastavio i nakon što mu je ona više puta kazala da ju ostavi na miru. Tereti ga se da ju je pratio po gradu, prilazio joj i obraćao joj se te se zadržavao u njezinoj neposrednoj blizini, kao i da je bez njezina znanja i u njezinoj odsutnosti ulazio u stan koji oštećenica koristi, a u kojem je pomicao namještaj i ostavljao svoje stvari.

Okrivljenika se tereti da je 29. srpnja 2020. u noćnim satima, ušao u sobu u kojoj je oštećenica spavala, a kad se ona probudila i ugledala ga, počela je dozivati pomoć pa je on pobjegao u nepoznatom smjeru. Okrivljenika se tereti da je svojim postupanjem izazvao kod oštećenice tjeskobu i strah za njezinu sigurnost.

djelomob1.jpg

Najnovije
 • „Gužva“ na vodičkoj rivi danas je podsjećala na neka ranija vremena
  Information
  Podijeli
  Information

  „Gužva“ na vodičkoj rivi danas je podsjećala na neka ranija vremena

  Information
Najčitanije

Leć - Vodice
+385 22 443 787

TRŽNICA VODICE

Leć - Vodice
+385 22 443 787

TRŽNICA VODICE

Leć - Vodice
+385 22 443 787

TRŽNICA VODICE

Leć - Vodice
+385 22 443 787

TRŽNICA VODICE

Slider
Oglasi

Infovodice - Informativno oglasni portal Grada Vodica

Please publish modules in offcanvas position.

Please enter your phone number
and we call you back soon

We are calling your phone

0:00

Thanks,
We will call you back soon.

Whatsapp
Pošaljite vijest ili fotografiju za portal INFOVODICE putem Whatsup-a

Kontakt

Kontakt

Close