Rujan 24, 2021 560

Dva savjesna građanina vratila oružje i streljivo, u Šibeniku prijavljena teška krađa

Ilustracija: Pixabay.com Ilustracija: Pixabay.com
Ocjeni sadržaj
(0 glasova)

Proteklog dana dvoje savjesnih građana predalo je oružje i streljivo koje su posjedovali u sklopu akcije „Manje oružja, manje tragedija“, a prijavljena je i teška krađa u Šibeniku – izvjestili su iz Policijske uprave šibensko – kninske. 

Naime, u razdoblju od 10. do 22. rujna u Šibeniku, nepoznati počinitelj je iz nezaključane kuće 57-godišnjakinje otuđio više komada nakita i kozmetike vrijednosti preko deset tisuća kuna.
Protiv nepoznatog počinitelja biti će podnesena kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku, a policija provodi izvide radi njegovog otkrivanja. 


Izdvajamo kako su 23. rujna dva savjesna građanina vratili oružje i streljivo koje su posjedovali te su u sklopu akcije „Manje oružja, manje tragedija“ pirotehničaru Policijske uprave predali:
- 1 automatska puška
- 30 komada streljiva sa spremnikom
- 1 malokalibarska puška.

- Zahvaljujemo savjesnim građanima što se uključuju u akciju i ovakvim odlukama da vrate oružje koje posjeduju čine svoj dom sigurnijim mjestom, a potencijalnu opasnost svedu na najmanju moguću mjeru, akcija i dalje traje te nema sankcija za građane koji se odluče dragovoljno vratiti oružje, poručili su iz PU šibensko-kninske. 

djelomob1.jpg