Rujan 14, 2022 1161

19-godišnjaku koji ispred vodičkog noćnog kluba napao maloljetnika i teško ga ozlijedio naložene mjere opreza zabrane približavanja oštećeniku

Fotografija je ilustrativna, nema veze s događajem Fotografija je ilustrativna, nema veze s događajem Pixabay
Ocjeni sadržaj
(1 Glasaj)

U Općinsko državno odvjetništvo u Šibeniku priveden je državljanin Republike Hrvatske (2003.) te je ispitan zbog osnovane sumnje na počinjenje kaznenog djela teške tjelesne ozljede iz članka 118. stavka 1. Kaznenog zakona i kaznenog djela prijetnje iz članka 139. stavka 2. KZ-a.

Postoji osnovana sumnja da je osumnjičeni 19-godišnjak u noćnim satima 4. rujna 2022., ispred ugostiteljskog objekta u Vodicama, udario šakom u glavu dijete oštećenika (2005.) koje je uslijed udarca palo na tlo i zadobilo tešku tjelesnu ozljedu (prijelom mandibule). Potom je, osnovano se sumnja, 6./7. rujna 2022. putem društvene mreže prijetio smrću djetetu čime je kod njega izazvao uznemirenost i ozbiljan strah za život. - navodi se u priopćenju DORH-a

Općinsko državno odvjetništvo u Šibeniku je, nakon ispitivanja, predložilo sucu istrage da se protiv osumnjičenika odredi istražni zatvor zbog opasnosti od ponavljanja kaznenog djela.

Sudac istrage je odbio prijedlog za određivanje istražnog zatvora i naložio osumnjičeniku mjere opreza zabrane približavanja oštećeniku i zabranu uspostavljanja i održavanja veze s njim.

djelomob1.jpg