Prosinac 05, 2022 374

Diljem Hrvatske dojave o bombama na sudovima:

Pregledom objekta Županijskog suda u Šibeniku nije pronađena eksplozivna naprava

Pregledom objekta Županijskog suda u Šibeniku nije pronađena eksplozivna naprava Google maps snimka zaslona
Ocjeni sadržaj
(1 Glasaj)

U kratkom vremenskom razdoblju tijekom jutra je više policijskih uprava zaprimilo je informacije o anonimnim dojavama da su u zgradama/objektima pravosudnih tijela na njihovom području navodno postavljene eksplozivne naprave, a među njima je i zgrada šibenskog suda.

– O sve mu je izvijestilo Ravnateljstvo policije, a među zgradama za koje su stigle anonimne dojave je i Sud u Šibeniku. Više informacija imat ćemo kada se obavi pregled zgrade – kazao je Šime Pavić, glasnogovornik PU šibensko-kninske.

NOVO

Pregledom objekta Županijskog suda u Šibeniku nije pronađena eksplozivna naprava, objavili su iz Policijske uprave šibensko-kninske.

Danas, 5. prosinca u jutarnjim satima Policijska uprava šibensko-kninska je zaprimila informaciju o anonimnoj dojavi o navodno postavljenoj eksplozivnoj napravi na objektu pravosudnog tijela u Šibeniku. Naša PU je jedna od niza policijskih uprava na području Republike Hrvatske s istovjetnom dojavom.

Na lokaciju su odmah upućeni policijski službenici protueksplozijske zaštite kako bi provjerili istinitost dojave i poduzeli druge mjere i radnje iz svoje nadležnosti. Obavljenim pregledom kompletnog objekta koji je završio u 11.15 sati nisu pronađena nikakva minsko-eksplozivna sredstva.

Ovim putem podsjećamo na društvenu odgovornost i samozaštitno ponašanje te u slučaju bilo čega sumnjivog, što se može dovesti u kontekst navedenog događaja, da se građani s punim povjerenjem obrate policiji te postupe u skladu s uputama policijskih službenika na mjestu događaja. - poručuju

djelomob1.jpg