Listopad 15, 2019

Gabrin maraton

Od 13.10.2019 10:00 do 13.10.2019 17:00
u Vodice
Postavio Infovodice
Kategorije: Sportska natjecanja
Hits: 70

12 i 13. listopada - vikend u Vodicama rezereviran za sport i obitelj

12. i 13. listopada vikend je koji će u Vodicama biti rezerviran za sport i obitelj. Ovaj sportski vikend započet će manifestacijom “Lidl Vodice Run” koja se po prvi puta održava u Vodicama, a kojoj su glavni organizatori Run Croatia, Hotel Olympia Vodice i Turistička zajednica Vodice, a glavni sponzor Lidl. Ova utrka namijenjena je rekreativcima i svima koji uživaju u aktivnom provođenju vremena, a osim utrke, ispred spomenika na rivi biti će organizirane razne sportske aktivnosti za djecu i njihove roditelje kao što je trčanje s preprekama ili taekwondoo. Biti će organizirano i mjerenje tlaka i težine koje će provoditi Crveni križ, a sve u svrhu promocije zdravlja i zdravog načina života. Također, taj će dan razni sportski klubovi predstavljati svoje aktivnosti. Za sve sudionike bit će organiziran i ručak nakon utrke, nagradna igra, kviz i after party sa DJ-em.
Drugi dan ovog “Family Sport Weekenda” rezerviran je za 12. po redu Gabrin maraton, posvećen vodičkom biciklistu Gabrijelu Skočiću i njegovim prijateljima vatrogascima koji su tragično poginuli na otoku Kornat 2007. godine. Već godinama, ovom se maratonu pridružuju natjecatelji iz cijele Hrvatske i inozemstva, a vozi se biciklističkim stazama u zaleđu Vodica 27 ili 54 km. Nakon maratona opet će biti nezaobilazno sportsko druženje svih sudionika maratona.
Direktorica TZ Vodice, Anita Franin Pečarica otkriva nam kako se ovim vikendom promiče sport i sportske aktivnosti u svakoj životnoj dobi i poručuje: “Pridružite se u što većem broju i uživajmo skupa vikendu zdravlja i sporta u Vodicama!”


Foto video vijesti

  1. Foto
  2. Video
Infovodice - Informativno oglasni portal Grada Vodica

Please publish modules in offcanvas position.

Please enter your phone number
and we call you back soon

We are calling your phone

0:00

Thanks,
We will call you back soon.

Whatsapp
Pošaljite vijest ili fotografiju za portal INFOVODICE putem Whatsup-a

Kontakt

Kontakt

Close