Predsjednica HSU-a grada Vodica Višnja Kranjčec uputila predizbornu poruku

Ocjeni sadržaj
(0 glasova)
Poslijednja izmjena dana Ponedjeljak, 19 Travanj 2021 13:26

Ispred nas su izbori i vrijeme je da napravimo inventuru postojećeg stanja. Prije svake važne odluke svatko od nas treba dobro razmisliti o onome što je iza nas i o onome što nas čeka. Postavimo si pitanje jesmo li zadovoljni statusom kojeg trenutno imamo i zaslužujemo li bolje. Mi smo ti koji su marljivo radili i gradili imajući vjeru u bolju budućnost. Danas velika većina nas nema ni osnovne uvjete za život. Mnogima od nas ostalo je samo veliko srce i ponos, ali nažalost od toga se ne živi.

Sad kad vidimo da oni koji uživaju plodove našeg minulog rada pokušavaju mrvicama sa svog bogatog stola udijeliti milostinju kako bi se dodvorili pred izbore obuzima nas velika tuga. Ali kao što sam Vam rekla uz veliko srce i ponos imamo mi i veliko životno iskustvo i sigurna sam da nećemo opet pasti na ispitu i pokloniti povjerenje onima koji to ne zaslužuju.

Problemi nas umirovljenika nemaju vremena čekati i moraju se početi sustavno ali odmah rješavati. Za to je potrebno imati volju, znanje i pripremljene programe. Upravo zbog toga smo se odlučili podržati SDP i njihovog kandidata za gradonačelnika Marka Udovičića.

Prateći njihov rad u Gradskom vijeću u proteklom periodu upravo su se oni borili za naša prava i to im daje vjerodostojnost u namjerama. Druga važna stvar je što imaju pripremljene programe koji se poklapaju sa našim programskim smjernicama.

Odmah smo postigli i  sporazum da će nam u sljedećem sazivu Gradskog vijeća dati predstavnika koji će nas zastupati i boriti se za sve ono što naša populacija zaslužuje. Tako umirovljenici po PRVI puta dobivaju sigurnog predstavnika u Gradskom vijeću.

Još jednom dobro razmislite o našoj trenutnoj situaciji i Vaš glas na izborima dajte onima koji su tu za Vas i kad nisu izbori. Vjerujem da je došlo vrijeme za promjene i bolje sutra za umirovljenike i zato Vas molim da izađete na izbore 16.5. 2021 i promijenite one koji svojim radom nisu zaslužili našu podršku. Predsjednica HSU-a grada Vodica

Višnja Kranjčec

OBJAVU SPONZORIRA SDP VODICE


Najnovije
  • Information
    Podijeli

    Foto đir nedjeljom: Oj, Vodice garofula kito, misto moje ugodno i lipo...

    Information
Najčitanije
Oglasi

Infovodice - Informativno oglasni portal Grada Vodica

Please publish modules in offcanvas position.

Please enter your phone number
and we call you back soon

We are calling your phone

0:00

Thanks,
We will call you back soon.

Whatsapp
Pošaljite vijest ili fotografiju za portal INFOVODICE putem Whatsup-a

Kontakt

Kontakt

Close