Svi 17, 2021 3214

Priopćenje Ivice Slavice vezano za lokalne izbore

Ocjeni sadržaj
(10 glasova)

Jasno i transparentno kao i do sada obraćamo se mještanima Grada Vodica nakon završenog prvog kruga izbora za gradonačelnika i gradsko vijeće.

Prije svega želim se zahvaliti svim našim biračima koji su svoj glas dali nama kao mladoj i alternativnoj opciji na ovim izborima. Želim se zahvaliti i biračima svih ostalih opcija koje su izašli na izbore.

Predstavili smo program Zaokreta, pokušali doprijeti do svijesti svih birača s nadom da svi zajedno krenemo u bolju budućnost. Djelomično smo uspjeli. Osvojili smo dovoljan broj glasova koji su jamac svima da projekt Zaokret2021 ide dalje.

Razvidno je iz rezultata da dvoje kandidata idu u drugi krug za gradonačelnika. Razvidno je da nitko od njih nema potrebitu većinu u gradskom vijeću. Razvidno je da će birači u drugom krugu donijeti odluku tko je novi gradonačelnik ili gradonačelnica Vodica. 

Javno i transparentno šaljemo poruku da nećemo biti dio dosadašnje vladajuće elite i neće biti dogovora i pregovora oko većine i naše podrške u gradskom vijeću. 

Isto tako, jamčimo da ćemo učiniti sve da smanjimo tenzije, jamčimo da ćemo zaustaviti osvetoljubive pohode, jamčimo da ćemo se boriti da struka i znanje budu uvijek u prednosti nad strančarenjem i podobništvom. Biti ćemo glas svih dobronamjernih ljudi našeg grada.

To je naša misija u budućnosti.

Još jednom hvala svima!

S poštovanjem,
Ivica Slavica
 

Poslijednja izmjena dana Ponedjeljak, 17 Svi 2021 18:42