Sanja Radin Mačukat: Izražavam žaljenje što neće biti sučeljavanja

Ocjeni sadržaj
(9 glasova)
0

Sanja Radin Mačukat, kandidatkinja Kandidacijske liste grupe birača "Lista našeg mista" za drugi krug izbora za gradonačlenika Vodica, objavila je priopćenje za medije povodom sučeljavanja na koje je pozvala svoju protukandidatkinju HDZ-a dr. Nelku Tomić.
Priopćenje u cijelosti donosimo ispod

 

Sugrađanke i sugrađani Grada Vodica,
izražavam žaljenje što neće biti sučeljavanja na koje sam pozvala moju protukandidatkinju gospođu Nelku Tomić, jer kao što je izjavila u medijima to ju ne zanima.

Sučeljavanja su dio demokratske komunikacije u kojoj se na direktan način obraćamo svim građanima i pružamo mogućnost donošenja odluke za kvalitetan izbor kandidata narednog četverogodišnjeg razdoblja.

Moji sugrađani zajedno sa mnom, gotovo jedan radni vijek, izgrađuju svoj sportski, humanitarni, kulturni i gospodarski razvoj Grada Vodica.

Moja medijska prisutnost započela je prije Domovinskog rata, u koji sam se uključila poput brojnih ratnih novinara i izvjestitelja.

Članstva u brojnim udrugama dovoljno govore o mojoj predanosti građanima sa kojima sam bilježila brojne sportske uspjehe. Čuvala i predavala mlađima ljubav prema sportu, kulturi i kulturnoj baštini, darivala život kroz humanitarno djelovanje. Rijetke su manifestacije, događanja, skupštine, obljetnice, humanitarne akcije, kao i ona događanja koja nas spoje u jednu rijeku ljubavi iako suze teku, na kojima nisam bila uz svoje sugrađane.

Posao koji obavljam časno i predano, s puno odgovornosti i ljubavi nije me zaustavio da se posvetim svim građanima koji su me trebali bilo kad i bilo gdje. Zašto?

Zato jer su uvijek bili u središtu mog interesa. VOLONTERSKI i bez naknade.

Cijeli moj život, djetinjstvo, mladost i zrelost utkala sam u suživot mojih sugrađana u brojnim životnim situacijama i na svim poljima društvenog života, pružajući im srce i dušu natopljenu samo vodičkom ljubavi. Moji sugrađani i moj Grad znaju koliko i kako ih volim.

Uz dužno poštovanje, imate pravo cijenjena dr. Tomić, ni mene ne zanima sučeljavanje sa Vama već s obećanim, a nikad ispunjenim programima koje Vaša stranka, sada i Vi već godinama nudite.

S poštovanjem,
Sanja Radin-Mačukat, mag.bibl.


Najnovije
 • Nedjeljni đir po Vodicama: Početak ljeta unatoč oblačnom vremenu mnogi iskoristili za šetnju i odmor na plaži
  Information
  Podijeli
  Information

  Nedjeljni đir po Vodicama: Početak ljeta unatoč oblačnom vremenu mnogi iskoristili za šetnju i odmor na plaži

  Information
Najčitanije
Image is not available
Kamila Pamukovića 57, Vodice
mob. 091 888 0500 / 091 6217 217
Image is not available
Kamila Pamukovića 57, Vodice
mob. 091 888 0500 / 091 6217 217
Image is not available
Kamila Pamukovića 57,
mob. 091 888 0500
091/6217 217
Image is not available
Kamila Pamukovića 57,
mob. 091 888 0500
091/6217 217
Slider
Oglasi
Infovodice - Informativno oglasni portal Grada Vodica

Please publish modules in offcanvas position.

Please enter your phone number
and we call you back soon

We are calling your phone

0:00

Thanks,
We will call you back soon.

Whatsapp
Pošaljite vijest ili fotografiju za portal INFOVODICE putem Whatsup-a

Kontakt

Kontakt

Close