×

Upozorenje

JUser: :_load: Nije moguće učitavanje korisnika sa ID: 934

Izbori

Izbori (133)

Izbori 2013

Izbori 2013 (26)

Vijesti, novosti, fotografije i video zapisi vezani za lokalne izbore 2013. godine te izbore za EU parlament

Kandidatkinja za gradonačelnicu Vodica dr. Nelka Tomić, njezin zamjenik Stipe Bosotin i kandidati HDZ-a za Gradsko vijeće posjetili su danas Srimu, gdje su se družili s mještanima.

Mi smo jedini na pravcu razvoja Vodica, jedini koji ćemo stvarno učiniti sve za promjene, jedini koji smo neovisni o bilo kome, a pripadamo svima i lijevima i desnima. Ne volimo se dijeliti ni na jednu stranu, a jedina stranka koju priznajemo su naše Vodice – rekla je Sanja Radin Mačukat, kandidat "Liste našeg mista" za gradonačelnicu Vodica na današnjem skupu predstavljanja programa i kandidata Liste našeg mista.

Ova lista je spoj mladosti, znanja i iskustva – rekao je Marin Mikšić. nositelj liste HSS-a/HSU-a za Gradsko vijeće na današnjem predstavljanju programa i kandidata

Gradski obor SDP-a, ovim je putem, primoran reagirati na niz netočnih tvrdnji koje je kandidatkinja za gradonačelnicu s kandidacijske liste grupe birača "Lista za naše Misto" Sanja Radin Mačukat iznijela u svom priopćenju za javnost, zbog otkazivanja sučeljavanja svih kandidata za gradonačelnika Vodica, koje je trebalo biti održano danas u Kulturnom centru u organizaciji Radio Ritma.

Danas završavamo obilazak gradskih kvartova u našem gradu i ovim putem obavještavamo javnost da smo detektirali problematiku u svim djelovima grada. Najlošije stanje smo zatekli u Zatonskoj ulici. Sporedne ulice uglavnom su neasfaltirane, nogostupi nisu prilagođeni za kretanje pješaka, a javna rasvjeta je djelomično postavljena.

Za razvoj turizma nužna je stalna nadogradnja kroz razvoj infrastrukture i podizanje kvalitete usluge

„Nismo iznenađeni postupkom mojih protukandidata koji su Vas dragi sugrađani pozvali na sučeljavanje zajedno sa mnom" – stoji na početku priopćenja za medije Sanje Radin Mačukat povodom današnjeg neodržavanja "Sučeljavanja kandidata za gradonačelnika Vodica"

„Kada smo 2013. godine odlučili preuzeti odgovornost za vođenje, razvoj i izgradnju ovoga grada on se nalazio u jako lošoj situaciji i bez sveučilišnog studija, tvrđava, razvijene prometne infrastrukture, vrtića i s primjerice neriješenom situacijom oko TEF-a. Zadovoljstvo mi je danas, četiri godine nakon, ustvrditi kako je ova vlast realizirala sve one projekte koje je na posljednjim izborima predstavila kao svoju viziju! Danas živimo u stabilnom, uređenom i svjetski prepoznatom gradu, koji je postao grad primjer ostalima. Naš Šibenik je počeo gospodarski rasti, borimo se za svako radno mjesto, mladima nudimo kvalitetno obrazovanje, podršku prilikom razvoja svojih poslova, mogućnost da se osamostale i u ovome gradu izgrade svoje domove i podignu svoje obitelji. Čuvamo i promičemo našu bogatu kulturnu baštinu, uređujemo grad i gradimo kvalitetnu i jedinstvenu turističku ponudu. Ovo je grad koji svim svojim generacijama želi osigurati što ugodniji i bolji život, a to ćemo nastaviti raditi i u naredne četiri godine! Šibeniče, samo naprid!" izjavio je gradonačelnik Burić prilikom današnjeg skupa ispred šibenske katedrale i posjete premijera Plenkovića.

Nezavisni kandidati na listi Mosta nezavisnih lista iz Vodica susreli su se danas s predsjednikom Mosta nezavisnih lista, dr. Božo Petrovom.

Koalicija SDP-HNS dio svojih sredstva koje je trebala potrošiti u tiskane promidžbene svrhe, tijekom kampanje za lokalne izbore, koji će se održati u nedjelju 21.svibnja 2017. godine, donirat će u humanitarne svrhe.

Najnovije
 • Nedjeljno litretavanje po Vodicama: Nakon šetnje i kupanja na birališta
  Information
  Podijeli
  Information

  Nedjeljno litretavanje po Vodicama: Nakon šetnje i kupanja na birališta

  Information
Najčitanije

Leć - Vodice
+385 22 443 787

TRŽNICA VODICE

Leć - Vodice
+385 22 443 787

TRŽNICA VODICE

Leć - Vodice
+385 22 443 787

TRŽNICA VODICE

Leć - Vodice
+385 22 443 787

TRŽNICA VODICE

Slider
Oglasi
Infovodice - Informativno oglasni portal Grada Vodica

Please publish modules in offcanvas position.

Please enter your phone number
and we call you back soon

We are calling your phone

0:00

Thanks,
We will call you back soon.

Whatsapp
Pošaljite vijest ili fotografiju za portal INFOVODICE putem Whatsup-a

Kontakt

Kontakt

Close