Lipanj 26, 2020 4877

Ne treba brinuti za budućnost likovne scene u našem mjestu: Otvorena još jedna lijepa izložba postavljena u multimedijalnoj dvorani Gradske knjižnice Vodice

Ocjeni sadržaj
(10 glasova)

Da ne treba brinuti za budućnost likovne scene u našem mjestu pokazala je još jedna lijepa izložba postavljena u multimedijalnoj dvorani Gradske knjižnice Vodice, kojoj je prethodila podjela diploma svim polaznicima kreativnih radionica.

U svom obraćanju prisutnima na otvorenju izložbe, koje je zbog poštivanja epidemioloških mjera održano na platou ispred Knjižnice, ravnateljica Sanja Radin-Mačukat i voditeljice radionica Lela Srdarev i Marija Ivanda, iskazale su veliko zadovoljstvo brojem mladih umjetnika, njihovim zanosom u trenucima stvaranja i kvalitetom izloženih radova. 

Bilo je vidljivo i da su djeca s izuzetnom radošću prisustvovala otvorenju svoje izložbe, a obradovale su ih i diplome koje su im uručene na završetku ove, po svemu tako neobične i posebne školske godine. Smiješak su im izmamile i predivne velike čokolade koje su dobili u paketu sa diplomom.  

Evo i njihovih imena: Iva Đana Pelajić, Sara Topić, Vida Pajić, Josipa Baldić, Paula Herceg, Cvita Juričev, Franka Marinčić, Tea Mijaljević, blizanci Petra i Mate Mijat, Mia Perković (čiji rad je krasio prigodni plakat), Katarina Roca, Josip Stipaničev, sestra i brat Maša i Tonči Šprljan, Leon Bevanda, Iva Josipović, Marta Klarin, Sara Varnica i sestre Klara i Luna Rameša. Svima upućujemo čestitke i pohvale za predivne kreature.

Izložba njihovih radova bit će otvorena naredna tri tjedna.

Tekst i foto: Ivica Bilan / Gradska knjižnica Vodice

Cijelu fotogaleriju pogledajte na FB stranicama GKV-a

djelomob1.jpg