Prosinac 20, 2020 3209

Jubilarna dvadeseta izložba LU „More“ ove godine bez svečanog otvorenja

Ocjeni sadržaj
(9 glasova)

Umjetnost, stvaralaštvo i kreativnost doprinose kvaliteti života, obogaćuju ga i čine sadržajnijim i sretnijim, što je posebno važno baš sad, u ovim kriznim vremenima. To je bio i razlog više  da nam se Likovna udruga „More“ predstavi još jednom svojom Tradicionalnom božićnom izložbom članova udruge i polaznika likovnih kreativnih radionica.

S obzirom da im je ovo jubilarna dvadeseta izložba koju oni upriličuju u ovom najblagdanskijem dijelu godine, zasigurno bi njeno otvorenje u Gradskoj knjižnici Vodice imalo posebno svečarski štih. Na žalost, izložba se zbog pandemije ne otvara službeno već je postavljena za razgled u vrijeme rada knjižnice i  može se vidjeti sve do kraja siječnja.

Kao i svake godine, naši likovnjaci predstavljaju se velikom i šarolikom skupnom izložbom u koju su uvršteni radovi četrdesetak izlagača. Tehnike i tematike su raznolike. 

Voditeljice kreativnih radionica Marija Ivanda i Manuela Srdarev, koja je ujedno i predsjednica LU „More“, pozivaju vas da razgledate izložbu. Nadaju se da će vam se svidjeti i da ćete uživati u njoj, što im je i bila osnovna namjera. U ime svih članova udruge i polaznika radionica poželjele su svima sretne i ugodne blagdane. 

Jedan od članova udruge je i mladi zaljubljenik u fotografiju Ante Roca – Arelištov, koji kroz objektiv svog fotoaparata izložene radove donosi i u vaše domove.

Cijelu galeriju pregledajte na web stranicama Gradske knjižnice Vodice https://www.facebook.com/gkvod/posts/3656158517809769

Evo i popisa svih izlagača:
Klara Rameša
Iva Josipović
Ema Varnica
Ema Mateša
Leon Bevanda
Sara Varnica
Greta Bolanča
Tea Mijaljević
Katarina Roca
Zoja Vučak
Sara Topić
Anđela Juričev
Adriana Popović
Vida Pajić
Mia Perković
Ivana Lasan
Nora Kumanović
Franka Marinčić
Josipa Baldić
Lucija Lovrić
Mirta Srdarev
Maria Kardum
Vladimir Mihoković – Miha
Šime Pelajić – Brunac
Larisa Čabrić
Marijana Sladoljev
Iva Roca
Neda Kosić
Ana Pelajić Tomasović
Cvitana Juričev – Martinčev
Anita Franin – Pećarica
Nikola Mihić – Martinello
Ivana Skroza
Doris la Mazza
Marija Juričev – Barbin
Karmina Mihić
Ante Roca – Arelištov
Vesna Fržop

Poslijednja izmjena dana Nedjelja, 20 Prosinac 2020 13:54
djelomob1.jpg