Rujan 09, 2014 2408

Likovna udruga More i ove godine nudi kvalitetan i zanimljiv program likovnih kreativnih radionica za sve uzraste

Ocjeni sadržaj
(0 glasova)

Likovna udruga "More" i ove godine nudi građanima Vodica i okolnim mjestima kvalitetan i zanimljiv program likovnih kreativnih radionica za sve uzraste: djecu, mladež i odrasle.
Program radionica započinje i traje u skladu sa školskom godinom. Održava se u lijepom i sunčanom prostoru na drugom katu iznad Kozma, na adresi Obala Juričev Ive Cota 10.

Naši ciljevi u radu likovnih radionica su učenje i savladavanje brojnih likovnih tehnika i vještina, razvijanje originalnosti i kreativnih sposobnosti u rješavanju različitih zadataka i motiva, te usvajanje estetskih vrijednosti domaće i svjetske kulturne baštine.

Poticajna i vesela radna atmosfera na radionicama omogućuje lakši i brži razvoj fine motorike najmlađih, mladež se priprema za upise na umjetničke škole i strukovne fakultete, a odraslima ponovo vraćamo samopouzdanje u vlastite kreativne sposobnosti na inventivnim hobby art radionicama.

Materijali i oprema za rad su polaznicima osigurani! Raznovrsnim temama pratimo godišnje cikluse i obilježavamo blagdane, a likovne uratke polaznika ponosno predstavljamo na skupnim izložbama Udruge za Božić i Dan Grada Vodica - kazale su voditeljice radionica Marija Ivanda i Manuela Srdarev, koje za oproštaj od ljeta pozivaju svu djecu na besplatnu likovnu radionicu na kojoj će se izrađivati papirnati brodovi i ribice.

Više informacija o besplatnoj radionici „Oproštaj od ljeta" moći ćete čitati na portalu Infovodice

INFORMACIJE O UPISU U LIKOVNE RADIONICE LU MORE

• predškolci i učenici I. - IV. razreda mogu se predbilježiti na broj 0955973487, Mare
• učenici od V. – VIII. razreda mogu se predbilježiti na broj 0998428314, Lela

Promiđbeni letak upisa u Likovne radionice preuzmite OVDJE

Poslijednja izmjena dana Srijeda, 10 Rujan 2014 22:52
djelomob1.jpg