29 Sij 2016
    1444

Punk nije mrtav: Oživit će ga radionicama, tribinama i svirkom uživo u vodičkoj knjižnici

Ocjeni sadržaj
(1 Glasaj)

Nakon izuzetno dobro posjećenog i vrhunski organiziranog projekta Vodicestock: Animacija demokracije koji je bio na temu Rock glazbe, Gradska knjižnica Vodice poziva Vas na drugu Animaciju demokracije koju organiziraju u suradnji s učenicima i profesorima Gimnazije Antun Vrančić i Ekonomske škole Šibenik.

- Ove godine bavit ćemo se punk glazbom i svim njezinim utjecajima. Program prvog dana će se sastojati od teorijskog dijela u kojem će učenici Gimnazije prikazati što je punk pokret bio nekada, što je danas i prikazati njegovu povezanost s idejom anarhije (nadamo se da ćemo povesti i zanimljivu debatu), prikazat će punk u audio-vizualnom obliku kroz kratak film te izložbu fotografija iz poznate "Crtaone" - kazali su iz vodičke knjižnice.

- Drugi dan projekta, ponovno s početkom u 17 sati, posjetitelji će moći aktivno sudjelovati i "šporkati ruke" kroz likovnu i glazbenu radionicu. Osim toga učenici Ekonomske škole Šibenik i njihova profesorica pripremili su "Vox populi" i "Talk show" s Rankom Fruom, Radom Kristićem i Antom Gulinom kao gostima, a za sam kraj moći ćete se podsjetiti kako punk zvuči uživo uz bend "The Crows" – zaključili su iz vodičke knjižnice uz poziv svima da dođu u knjižnicu u četvrtak 04. i petak 05. veljače od 17 sati

djelomob1.jpg

Najnovije
Najčitanije

Leć - Vodice
+385 22 443 787

TRŽNICA VODICE

Leć - Vodice
+385 22 443 787

TRŽNICA VODICE

Leć - Vodice
+385 22 443 787

TRŽNICA VODICE

Leć - Vodice
+385 22 443 787

TRŽNICA VODICE

Slider
Oglasi

Infovodice - Informativno oglasni portal Grada Vodica

Please publish modules in offcanvas position.

Please enter your phone number
and we call you back soon

We are calling your phone

0:00

Thanks,
We will call you back soon.

Whatsapp
Pošaljite vijest ili fotografiju za portal INFOVODICE putem Whatsup-a

Kontakt

Kontakt

Close