Priopćenje Sanje Radin Mačukat

Politička (ne)odgovornost ili (ne)zrelost!?

Ocjeni sadržaj
(3 glasova)

„Nismo iznenađeni postupkom mojih protukandidata koji su Vas dragi sugrađani pozvali na sučeljavanje zajedno sa mnom" – stoji na početku priopćenja za medije Sanje Radin Mačukat povodom današnjeg neodržavanja "Sučeljavanja kandidata za gradonačelnika Vodica"

 

- Biti Gradonačelnik odgovorna je i vrlo složena funkcija, čiji su prioritet građani i njihovi svakodnevni problemi. Gradonačelnik mora biti podrška u rješavanju problema koji su od velike važnosti za život svih naselja Grada Vodica. Ovo je bila prilika mojim protukandidatima da javnost uvjere da su baš oni najbolji i da su spremni ukazati na sve nepravilnosti koje će oni svojom odgovornošću i predanošću riješiti na dobrobit cijele zajednice.

Brojni građani nisu bili u prilici čuti njihova razmišljanja i stavove, upoznati se programima i planovima o budućnosti svakog naselja Grada Vodica, stoga je ovo bila prilika da se njihov glas čuje u svim domovina naših sugrađana.

Svakako nije lijepo pozvati na sučeljavanje građanke i građane Vodica, a onda bez objašnjenja se ne pojaviti. Svojim su pozivom obmanuli širu javnost, pa kako im onda možemo vjerovati. Ovdje nije izostao samo politički bon-ton već i onaj koji koristimo u svakodnevnom životu.
Ovo govori o političkoj neodgovornosti i nezrelosti mojih protukandidata, prema svim građanima Grada Vodica. Možda su procijenili da bi im javni i medijski nastup sa svojim već starim – novim programima donio više štete nego koristi.

Ostaje nam zaključiti da prihvaćaju dosadašnje anemično stanje te kako nisu za promjene, a njihovi „putevi" vode samo do pojedinaca i ekonomski interesnih skupina. Stoga Vas pozivamo da zajedno zajedrimo u novo sutra, u promjene koje su ovom gradu potrebne.

Nama je, a vjerujem i Vama, stvarno PRIKIPILO! - stoji u priopćenju za medije kandidatkinje i nositeljice Kandidacijske liste grupe birača Sanje Radin-Mačukat, mag.bibl.

IMG_3535_Custom.JPG


Najnovije
  • Information
    Podijeli

    Foto đir nedjeljom: Oj, Vodice garofula kito, misto moje ugodno i lipo...

    Information
Najčitanije
Oglasi

Infovodice - Informativno oglasni portal Grada Vodica

Please publish modules in offcanvas position.

Please enter your phone number
and we call you back soon

We are calling your phone

0:00

Thanks,
We will call you back soon.

Whatsapp
Pošaljite vijest ili fotografiju za portal INFOVODICE putem Whatsup-a

Kontakt

Kontakt

Close