Ispiši ovu stranicu

Župan Pauk na Murteru, u Pirovcu i Tribunju: Nastavit ćemo podupirati sve projekte u ovom dijelu županije

Ocjeni sadržaj
(0 glasova)
0

„Trudimo se dodatno poticati razvoj i kvalitetu života lokalnog stanovništva na otoku Murteru. Županija na ovom području puno ulaže u sanaciju pomorskog dobra i to se jako dobro vidi. Osim toga, osiguravamo subvencije i poticaje poljoprivrednicima i pružamo potporu poduzetnicima u cilju stvaranja novih radnih mjesta. Svako mjesto kod nas ima jednak tretman, bez obzira na to koja je opcija gdje na vlasti. Mi se političari ne moramo uvijek slagati, ali svi moramo surađivati na dobrobit stanovništva, i dobrobit stanovništva je uvijek na prvom mjestu. Želim zahvaliti svima na Murteru koji su mi u prvom krugu izbora dali svoje povjerenje i pozivam ih da to u nedjelju ponove.", kazao je župan Goran Pauk danas na Murteru.

 

Župan i ponovni kandidat za tu funkciju, Goran Pauk, s kandidatkinjom za svoju zamjenicu Darijom Puljić posjetio je danas sjeverozapadni dio Šibensko-kninske županije. Najprije se s mještanima družio u Murteru, a nakon toga i u Tisnom.

Župan Pauk i njegovi suradnici potom su se, u večernjim satima, nastavili družiti s mještanima u Pirovcu i u Tribunju. U Pirovcu je župan popio kavu u lokalnom kafiću, a u Tribunju mu je domaćin bio načelnik Općine Damir Pilipac.

„S Općinom Tribunj otpočetka imamo izvrsnu suradnju i zaista je zadovoljstvo vidjeti što je sve ovdje napravljeno u zadnjih desetak godina. Načelnik Pilipac Tribunj vodi vjerodostojno i odgovorno, a ja sam siguran da će tako biti i ubuduće. U zadnjih nekoliko godina Tribunj je dobio kanalizacijsku mrežu, izgrađena je moderna veletržnica ribe, uređeno je mjesno groblje. Uložili smo preko dva milijuna kuna u sanaciju pomorskog dobra i lučkog područja. Nastavit ćemo pružati svaku moguću pomoć i podršku razvoju projekata za napredak Tribunja. Uvik ćemo biti tu za vas!", poručio je župan Goran Pauk družeći se večeras s mještanima Tribunja.

Župan je zahvalio svima koji su mu u prvom krugu izbora dali svoj glas i pozvao ih da to učine još jednom, u nedjelju.