Priopćenje Gradskog odbora SDP-a uoči drugog kruga Lokalnih izbora

Ocjeni sadržaj
(6 glasova)
0

Gradski odbor SDP-a uoči drugog kruga Lokalnih izbora izdao je priopćenje za medije kojeg u cijelosti donosimo. 

 

GO SDP-a poziva sugrađane na završetak procesa promjena u Vodicama, kojih smo svjedoci bili već u noći Prvog izbornoga kruga lokalnih izbora 21. 05. 2017. godine.
Nakon prebrojavanja svih glasačkih kutija, i službenom objavom rezultata, stoji jasno "URBI ET ORBI", svojom pobjedom, dosadašnja Oporba dobila je 8 vijećničkih mandata i osigurala sebi većinu u Gradskom vijeću Vodica. U drugom krugu pobjedu mora ostvariti i oporbena kandidatkinja za funkciju GRADONAČELNICE Vodica, i naš kandidat za funkciju Župana Šibensko kninske Županije. Pomognimo im svojim izlazom na glasovanje i izborom PROMJENA koje su počele već u prvom krugu izbora.

HDZ-e u Gradskom vijeću Vodica nema većinu, to je rezultat prvog kruga lokalnih izbora. Toga smo mi u SDP-e itekako svjesni. Tko nije, neka se podsjeti, pa pozivamo građane da se i u Drugom krugu glasuje za PROMJENE u jednim, jedinim nam Vodicama, i Županiji.

Za Gradsko vijeće Vodica članovi SDP-ea i izabrani vijećnici SDP-ea jedino se boje mogućih pretrčavanja k HDZ-eu, sve kako bi se oformila većina kojoj građani Vodica nisu dali glas. Tim bi se pretrčavanjem poništili predizborni slogani "Prikipilo nam je" ili "Promjene" ili "Ne dami im Grad", a to nadamo se nitko neće učiniti, mada su građani Vodica do sada takvih skretanja bili svjedoci. Upamtimo, svojim su glasovanjem naši sugrađani većinom iskazali kako žele promjene, a dosadašnja je Oporba i sloganima svojim to najavljivala, zato sad i imamo ono kako bi se reklo "što se babi snilo to joj se i zbilo". Činjenica je, da su sve oporbene stranke u predizbornoj kampanji u svojim sloganima i porukama isticali potrebu promjena u načinu vladanja, stoga riječ PROMJENA neka je temelj odabira kandidata, opet svima nama u Drugom krugu izbora. Kako po prvi puta nakon 8 godina dosadašnje oporbene stranke imaju većinu u budućem novom Gradskom vijeću, nadamo se Vašem pravom odabiru i plodnoj četverogodišnjoj suradnji na dobrobit nam naših Vodica.

Nadamo se da neće biti prevare glasaća i pretrčavanja iz sadašnje-ostvarene većine u neku novu Gradsku većinu, ali uz HDZ-e. Nažalost, doživljavali smo do sada, istrčavanja i priklanjanja kolegama u HDZ-eu, što ovoga puta nikako ne očekujemo, jer vjerujemo ljudima na listama koji su dobili svoje mandate. Zaključujemo, svi smo htjeli, samo i jedino promjene i njih smo ostvarili.
Ako smo svi sada na tome, tada glasovanje u Drugome krugu neće nikome biti problem.
Jasno je, vrhunac pobjede novoformiranoj sadašnjoj većini, je pobjeda sada još uvijek oporbene kandidatkinje za Gradonačelničku funkciju u Vodicama.

Pred nama je drugi krug izbora u kojem svojim izborom možemo potpuno izmijeniti političku sliku Grada Vodica i naše Županije. PROMJENIMO JE !!!!!

Kroz sve ove godine isticali smo da Županija i naše Vodice idu u krivom smjeru, da politike koje su provoĎene nisu bile u interesu malog čovjeka već se pogodovalo određenim interesnim skupinama. Stoga pozivamo sve sugrađane da izađu na izbore i u drugom krugu glasaju za PROMJENE U VODICAMA i za PROMJENE U NAŠOJ ŽUPANIJI !
Vidimo se 05. 06. 2017. godine u novom ozračju Grada Vodica i naše Županije !
Gradski odbor SDP Hrvatske

Izvorni dokument preuzmite OVDJE

djelomob1.jpg

Najnovije
 • Kakva razlika: Jučer u kaputima, danas u kupaćim kostimima
  Information
  Podijeli
  Information

  Kakva razlika: Jučer u kaputima, danas u kupaćim kostimima

  Information
Najčitanije

Leć - Vodice
+385 22 443 787

TRŽNICA VODICE

Leć - Vodice
+385 22 443 787

TRŽNICA VODICE

Leć - Vodice
+385 22 443 787

TRŽNICA VODICE

Leć - Vodice
+385 22 443 787

TRŽNICA VODICE

Slider
Oglasi
Domaća radinost PokloniDomaća radinost Pokloni
Sve za domZa prodaju
MTB BiciklaMTB Bicikla
Sportska opremaZa prodaju
Gradilište Zatonska, prodajemGradilište Zatonska, prodajem
ZemljištaZa prodaju
Infovodice - Informativno oglasni portal Grada Vodica

Please publish modules in offcanvas position.

Please enter your phone number
and we call you back soon

We are calling your phone

0:00

Thanks,
We will call you back soon.

Whatsapp
Pošaljite vijest ili fotografiju za portal INFOVODICE putem Whatsup-a

Kontakt

Kontakt

Close