Sanja Radin Mačukat: Izađite na izbore 04. lipnja i odlučite o sudbini nadražeg Grada, jer Grad to smo mi

Ocjeni sadržaj
(6 glasova)

Pozivam građane Grada Vodica da izađu u nedjelju na izbore i daju glas za promjene. Sudeći prema političkim opcijama koje su proteklih tjedana u kampanji pozivali na promjene, od njih očekujem da će sada uistinu dati glas meni kao novoj gradonačelnici. Trenutno HDZ nema vladajuću većinu unutar Gradskog vijeća, nadam se da će tako ostati, a novonastala većina koja je na izborima polučila pobjedu imati će svoju gradonačelnicu.

Izražavam žaljenje što je unutar ove predizborne kampanje bilo jako puno podmetanja, prijetnji, ružnih riječi, dok sam ja osobno pobornica jedne pristojne političke komunikacije i nadam se da zbog toga nećemo morati okretati glavu jedni od drugih. - rekla je Sanja Radin Mačukat na večerašnjem predstavljanju u Kulturnom centru Vodice

IMG_4603.JPG

Kandidacijska lista grupe birača "Lista našeg mista" održala je večeras u Kulturnom centru Vodice predstavljanje Sanju Radin Mačukat kao svog kandidata za gradonačelnicu Vodica. Skup su svojim prisustvom uveličali Stipe Petrina, predsjednik Nezavisne liste Stipe Petrina te Iris Ukić Kotarac, dugogodišnja vijećnica Nezavisne liste Stipe Petrina u Županijskoj skupštini.

- Vjerujem u Sanju Radin Mačukat i njezinu pobjedu, jer "klima" u Vodicama se promijenila. Dugogodišnja vladavina jedne političke opcije ostavilo je loš trag u Vodicama, a s istim metodama ne može se postići drugačiji rezultat. Vrijeme je da na kormilo Vodica dođu drugi ljudi na čelu sa Sanjom Radim Mačukat – poručio je na skupu Stipe Petrina

- Bez obzira koja opcija bila, ja neću dozvoliti da se sa mnom upravlja. Obećavam Vam samo da ću zajedno sa Vama uvijek donositi važne odluke i zato krenimo svi zajedno u te iste promjene – naglasila je na kraju skupa Sanja Radin Mačukat.


Najnovije
  • Information
    Podijeli

    Uskrs u Vodicama

    Information
Najčitanije

Leć - Vodice
+385 22 443 787

TRŽNICA VODICE

Leć - Vodice
+385 22 443 787

TRŽNICA VODICE

Leć - Vodice
+385 22 443 787

TRŽNICA VODICE

Leć - Vodice
+385 22 443 787

TRŽNICA VODICE

Slider
Oglasi

Infovodice - Informativno oglasni portal Grada Vodica

Please publish modules in offcanvas position.

Please enter your phone number
and we call you back soon

We are calling your phone

0:00

Thanks,
We will call you back soon.

Whatsapp
Pošaljite vijest ili fotografiju za portal INFOVODICE putem Whatsup-a

Kontakt

Kontakt

Close