Siječanj 29, 2022 1764

Potpredsjednik županijske skupštine Branko Dželalija za Županijski bagatin: Imam poseban senzibilitet prema Zlatki Kundid jer sam bio u sličnoj situaciji

Ocjeni sadržaj
(3 glasova)

U ovotjednoj emisiji Županijski bagatin koju vodi i uređuje Lucija Cvitan gost je bio potpredsjednik županijske skupštine iz redova MOSTA nezavisnih lista, gospodin Branko Dželalija.

Hrvatski branitelj, dugogodišnji pročelnik Jedinstvenog upravnog odjela u općini Unešić, načelnik općine Unešić od 2009. do 2013. godine, zaposlenik JU NP Krka na pitanje voditeljice kako komentira medijska prepucavanja između predsjednika skupštine Stipe Petrine i župana Marka Jelića odgovara kako ga nakon što su došle političke promjene u županiji žaloste ovakvi odnosi i da se stvara slika kako vladajući nisu jedinstveni.

-    Mislim da je ispočetka uspostavljena loša komunikacija između Petrine i Jelića, nama je svima cilj da ova koalicija uspije i nadamo se da će se tenzije smiriti i sve nastaviti normalnim tijekom te naša županija krenuti naprijed. – kazao je Dželalija.

Kako komentirate da je Zlatka Kundid nakon 23 godine rada u županiji proglašena viškom bilo je slijedeće pitanje voditeljice. Naime, njeno radno mjesto više savjetnice za kulturu, sport i mlade je doslovno ukinuto.

-    Zlatku Kundid u potpunosti razumijem i imam senzibilitet prema njoj jer sam i sam bio u sličnoj situaciji. Osobito kad sam radio u Javnoj nabavi u NP Krka gdje sam ukazao na neke stvari koje se po mom sudu ne rade kako treba. Izašao sa s time u medije i pretpostavljam da je to bio jedan od razloga zašto mi nije produžen ugovor u JU NP Krka – odgovara Dželalija te ističe da je njezin slučaj loša poruka svima koji na svojim radnim mjestima vide nepravilnosti i to odluče javno kazati.

O radu Sanje Čatlak, sada već bivše ravnateljice Ljekarne Šibenik, radu načelnika općine Unešić Živka Bulata, o izborima za načelnika/načelnice općine Rogoznica pogledajte u video emisiji.

djelomob1.jpg