Ožujak 24, 2023 665

Anita Aužina u Županijskom Bagatinu: Zanima me kojim će se projektima pohvaliti župan Jelić na polovici svog mandata

Ocjeni sadržaj
(1 Glasaj)

Predsjednica HDZ-ove zajednice žena "Katarina Zrinski" i županijska vijećnica HDZ-a, Anita Aužina, gostovala je u novoj emisiji Županijski Bagatin koju vodi i uređuje Lucija Cvitan.

- Međunarodni Dan Narcisa (25.03.) poseban je dan posvećen oboljelima od raka, a narcise simboliziraju proljeće i buđenje nove nade. I ove godine simbolična prodaja narcisa održat će se u Šibeniku (Ispred Kazališta i Riva) , u Vodicama (Restoran Šimun), Drniš (Trg Kralja Tomislava, kod stubišta za tržnicu), Knin (Trg A. Starčevica), Skradin (kod parkinga), Rogoznica (Put Milina, Riva) te sve stanovnike naše županije pozivam da dođu i podržu ovu akciju – rekla je Anita na početku emisije

U emisiji Aužina se osvrnula na rad HDZ-ove zajednice žena "Katarina Zrinski" u županiji, ali i na sam rad Županijske skupštine čiji je HDZ-ov vijećnik.

Na kraju razgovora Anita se osvrnula na Dan županije koji se obilježava u svibnju ove godine, a to će biti i približno vrijeme od pola mandata župana Marka Jelića.

- Lani smo u to vrijeme gledali promo film s kojim se župan hvalio. Radi se projektima koje je uglavnom napravio bivši HDZ-ov župan Goran Pauk, tako da su video materijale mogli slobodno preuzeti od nas, a ne plaćati izradu promo videa 20 tisuća kuna. Zato me živo zanima s kojim će se to projektima ove godine pohvaliti župan Jelić na Dan županije pošto mu je to ujedno i pola mandata – zaključila je Anita Aužina

Pogledajte video

djelomob1.jpg