Srpanj 07, 2022

Okusi jela iz krušne peći, jela ispod peke, jela s roštilja na drveni ugljen... razlog su zbog kojih ovog ljeta trebate svratiti u konobu Portobello - Vodice

Ocjeni sadržaj
(2 glasova)

Okusi jela iz krušne peći, jela ispod peke, jela s roštilja na drveni ugljen... razlog su zbog kojih ovog ljeta trebate svratiti u konobu Portobello u Vodicama. Iako je skrivena u dalmatinskoj kali kad jednom posjetite konobu Portobello postat ćete njen stalni gost.

Smještena u dalmatinskoj kali i s pogledom na autohtone uličice s jedne, a rivu s druge strane, konoba Portabello, uz dobru hranu pruža poseban doživljaj.

Ako se kod njih zateknete tijekom sunčanog dana, dan možete započeti uživajući u ukusnom i zdravom doručku na prekrasnoj terasi. S ukupno 30-ak sjedećih mjesta i pomno odabranim svježim namirnicama svi gurmani mogu doći na svoje. Kad tom još prirodamo uređenje terase s daškom Portugala užitak je zagarantiran.

Specijaliteti konobe Portobello su jela iz krušne peći, jela ispod peke, te jela s roštilja na drveni ugljen.

Ali i ako ste ljubitelj ribljih delicija nećete ostati ravnodušni. Orada, hobotnica, brancin, škampi samo su neka od ribljih specijaliteta koja mogu biti vaš izbor. S domaćim izborom namirnica i umjetnički aranžiranim tanjurima svi gurmani će doći na svoje.

Kao i ljubitelji mesnih delicija. Ramstek, biftek i lungić samo su dio su njihove bogate mesne ponude, koji pripremljeni po posebnoj recepturi mogu biti i na vašem tanjuru.

- Također nudimo i hladne plate s najkvalitetnijim domaćim pršutom i sirom – poručuju iz konobe Portobello.

A za sve ljubitelja pita i bureka, u konobi Portobello imaju veliki izbor; burek, sirnica, krompiruša i zeljanica. Bilo da ste na ručku ili večeri u konobi Portobello možete uživati i u dobroj kapljici. A za kraj obroka možete se zasladiti domaćom pitom od jabuka, a očaravajući okus u ustima ostavlja specijalitet pita Portobello.

Pozivom na 091 550 6572 ili putem INSTAGRAM PROFILA rezervirajte svoje mjesto i postanite dio ove priče i dobre hrane, jer konoba Portobello čeka na vas.