Siječanj 23, 2023

Salon keramike Pačić u Vodicama na adresi Magistrala 1A

Dizajn, brza isporuka i pristupačne cijene – sve na jednom mjestu

Ocjeni sadržaj
(3 glasova)

Ako preuređujete kupaonicu na pravom ste mjestu jer su u tijeku akcije na umivaonike u iznosu od čak 50%. Zato požurite do Salona keramike Pačić u Vodicama na adresi Magistrala 1A jer kod njih možete pronaći baš sve; od sanitarne opreme, keramičkih pločica za kuhinju i kupaonicu, sobnih vrata pa sve do dekorativnog kamena

Kako opremiti svoj dom i odabrati kvalitetne keramičke pločice, vrhunsku sanitarnu opremu, protuprovalna vrata ili dekorativni kamen?

Ne brinite! U Salonu keramike Pačić u Vodicama koji posluje već punu godinu dana imaju rješenje za to.

Od najpovoljnih keramičkih pločica pa sve do pločica dizajnerskih imena poput Marazzia, Alfa lux-a, Polis-a, Energie Ker-a, Tuscania možete pronaći kod njih.

Trebate li možda novu wc školjku, bide ili tuš kabinu idealno je vrijeme za kupovinu jer u Pačiću nude široku paletu proizvoda. Kako je većina sanitarne opreme i keramičkih pločica na lageru, a isporuka je odmah po odabranom proizvodu na vama je samo odabrati proizvod za vaš dom.

- Osim pločica i sanitarne opreme kod nas su u ponudi i kvalitetni dekorativni kamen, te protuprovalna vrata talijanskih proizvođača – poručuju iz Pačića.

U Pačiću se također možete počastiti novim mozaikom za bazen, kako bi kupanje ovog ljeta bilo ugodnije. Uz to kod njih možete odabrati kvake za vrata različitog dizajna, lajsne i još mnogo toga.

A kako ovog mjeseca imaju popuste i to čak u iznosu od 50% na sve umivaonike marke Karag nemate što drugo nego pravac u Pačić. Vrhunska kvaliteta i senzualni dizajn imperativ je za odabir umivaonika Karag.

Kad k tome pridodamo višegodišnje iskustvo djelatnika i uslugu dostupnu izvan radnog vremena možete odahnuti i svu brigu prepustiti iskusnom timu Salona keramike Pačić, kojeg možete kontaktirati na brojeve telefona 022 206 208 i 095 738 0241 ili ih posjetiti na adresi Magistrala 1 od ponedjeljka do petka od 08.00 do 16.00 sati.