Siječanj 28, 2023

U Vodicama, na izrazito mirnoj lokaciji sa dvije pristupne ceste prodaje se obiteljska kuća

Ocjeni sadržaj
(14 glasova)

U Vodicama, na izrazito mirnoj lokaciji sa dvije pristupne ceste prodaje se obiteljska kuća na parceli ukupne površine od 531 m2.

Izgrađena je 2011. godine te u potpunosti uređena i namještena. Kuća je udaljena oko 800 metara od centra grada, odnosno 850 metara od uređene plaže. Sastoji se od dvije stambene jedinice, prizemlja i kata. Stan u prizemlju ima ukupnu kvadraturu od 128,56 m2 a sastoji se od ulaznog dijela odnosno predprostora, kuhinje, blagovaonice i dnevnog boravka sa izlazom na veliku natkrivenu terasu od 13 m2 , tri spavaće sobe od kojih je jedna master soba sa svojom vlastitom kupaonom, još jedne dodatne kupaone, WC-a te spremišta.

Stan na prvom katu je identičnog rasporeda, kvadrature od 122,37 m2 ,a master spavaća soba osim kupaone posjeduje i terasu površine 6,46 m2. Krasi je prekrasna okućnica ograđena kovanom ogradom u potpunosti popločana i ukrašena prirodnim biljem. Kuća posjeduje 6 parkirnih mjesta.

Nekretnina je izvorno planirana kao obiteljska kuća ali zbog dobre lokacije, položaja i mirnog kvarta postoji mogućnost eksploatacije u turističke svrhe. Kuća je spojena na sustav javne odvodnje. Vlasništvo čisto, dokumentacija uredna.
Više o nekretnini na stranicama agencije MORETA NEKRETNINE

https://moreta-nekretnine-vodice.com/kuca/vodice-lijepa-kuca-na-mirnoj-lokaciji