Veljača 24, 2023

Vodice ima novo mjesto vrhunske zabave! Otvoren je novi OlyBet Automat klub

Ocjeni sadržaj
(14 glasova)

U Vodicama, na adresi Ul. Bribirski knezova 20A (nasuprot trgovine građevinskog materiala Angie) otvoren je novi automat klub pod brendom OlyBet.

Uz veliku ponudu najnovijih aparata za igre na sreću renomiranih svjetskih marki (Novomatic i EGT), smješten je i caffe bar u kojem se gosti mogu dodatno opustiti uz veliki izbor pića.

Radno vrijeme OlyBet Automat kluba je svakim danom od 08:00 do 06:00 sati, što znači da je za svoje posjetitelje otvoren u svako doba dana.

Olybet Automat klub Vodice redovito ogranizira razne promotivne akcije, a tu su i atraktivni jackpotovi...

OlyBet brand se prepoznaje ne samo kao brend koji ima jasnu poslovnu viziju i misiju, već kao brend koji se istinski zalaže za društveno odgovorne poslovanje i uvijek je tu kao dio zajednice.

OlyBet brend je poznat kao sponzor ACF Fiorentine, Real Betisa, NBA-a, NHL-a, Luka Modrić zaštitno je lice na globalnom nivou, ali ipak ono što je nama od iznimne važnosti je nastavak sponzoriranja Automat klubova OlyBet sa HNK Hajdukom.

Pored novootvorenog OlyBet Automat Kluba posjetiteljima pruža nezaboravne trenutke zabave u moderno opremljenom ambijentu i postojeći OlyBet Automat Klub u neposrednoj blizini ACI Marine na adresi Dulcin 40 (prvi kat).