Prosinac 29, 2021 2394

Vodička srednjoškolka Anja Cvetković gošća emisije „Normalan život“ koja snimana u Gradskoj knjižnici Vodice

Ocjeni sadržaj
(10 glasova)

Dobar glas o vodičkoj srednjoškolki Anji Cvetković, djevojci koja je nedavno napisala knjigu o disleksiji, došao je i do Ane Tomašković, urednice i voditeljice odlične HTV-ove emisije „Normalan život“.

Saznavši za Anjin angažman, strast i energiju koju ona ulaže kako bi drugima približila ovu mnogima nepoznatu poteškoću s čitanjem, najomiljenija novinarka Hrvatske televizije došla je danas u Vodice i uz snimateljsku pomoć kolege (i životnog partnera) Mladena Iličkovića, inače poznatog kao urednika  emisije s ekološkim predznakom (Eko zona), porazgovarala s našom mladom sumještankom.

Razgovor je sniman u multimedijalnoj dvorani vodičke knjižnice pa su slike domaćih umjetničkih snaga, trenutno izložene u njoj, poslužile kao i više nego dobre kulise. Gospođa Ana je prije razgovora s Anjom porazgovarala i sa Sanjom Radin-Mačukat, ravnateljicom Gradske knjižnice Vodice, ustanove koja aktivno promovira i zalaže se za svu moguću pomoć osobama koje imaju poteškoća u čitanju i pisanju.

Oni koji gledaju emisiju „Normalan život“ znaju koliko strasti njena popularna urednica unosi u razgovore sa svojim gostima i koliko empatije ima za sve njihove probleme i poteškoće.  I njeni današnji razgovori s Anjom i sa Sanjom to potvrđuju.

Rizk Casino Bonus

Ne možete a da ne zaključite: „ova žena baš uživa radeći svoj posao i uopće ne čudi što je toliko popularna“. Što se naše mlade Anje tiče, ne sumnjamo da će i ubuduće svojim aktivnostima (vjerojatno i nekim novim knjigama) zasluženo privlačiti pažnju novinara koji znaju prepoznati vrijedne i kvalitetne ljude. Ma, koliko oni bili stari ili mladi kao u Anjinom slučaju.

Piše Ivica Bilan / Naslovna fotografija:Ante Roca

 

Vaša reakcija na članak
djelomob1.jpg