Svibanj 21, 2023 3778

Gradonačelnik Ante Cukrov posjetio mjesečno okupljanje njemačke zajednice u Vodicama

Ocjeni sadržaj
(10 glasova)

Njemačka govorna zajednica u Vodicama redovito se okuplja jednom mjesečno na druženjima koja se organiziraju u restoranu Bonić, potvrđuje Stefan Jobst, administrator Facebook grupe "Njemačka zajednica u Vodicama i okolici". Posljednji u nizu ovih sastanaka održao se prošlog petka, okupivši brojne goste i mještane.

"To je već šesto naše druženje u restoranu Bonić", kaže Stefan, ističući kako su svi prisutni uživali u ponudi restorana, među kojima je bila iznimno popularna teleća špica. "Velika pohvala ide gazdi kuće i njegovom timu na sjajno pripremljenim jelima i toploj atmosferi", dodaje.

Posebno značajno bilo je što je druženje posjetio gradonačelnik Ante Cukrov, što je Jobst posebno istaknuo: "Veliko hvala gradonačelniku Ante Cukrovu koji je ovaj put iskoristio priliku i posjetio našu zajednicu". Druženje s gradonačelnikom pružilo je priliku za poticajne razgovore i razmjenu iskustava, a sve uz čašicu ili dvije, kako to obično biva na ovakvim okupljanjima.

Stefan Jobst navodi kako su planirana i buduća mjesečna druženja, što će svakako dodatno pomoći u jačanju veza unutar zajednice.

"Njemačka zajednica u Vodicama i okolici" je Facebook grupa koja služi za povezivanje i razmjenu informacija među njemačko govornim stanovništvom u tom području.

djelomob1.jpg