Kolovoz 06, 2019 2031 TZ grada Vodica

Patrick Walker Trio & Što ću biti kad odrastem?

Ovaj tjedan na Srimarskom litu: Trio s baladama i veselim poskočicama, ali i predstava za najmlađe

Ocjeni sadržaj
(0 glasova)
U središtu Srime u sklopu manifestacije Srimarsko lito i u organizaciji Turističke zajednice grada Vodica ovaj će tjedan nastupiti Patrick Walker Trio iz UK-a i Hrvatske s irskom, škotskom i engleskom glazbom, dok će Latica i Ivica pokušati pronaći odgovor na pitanje što će biti kad odrastu i svojom predstavom razveseliti naše najmlađe.


U srijedu, 7. kolovoza u 21 h:Patrick Walker Trio je glazbeni sastav osnovan 2013. godine u Zagrebu. Članovi skupine su glazbenici došli iz različitih bendova i glazbenih pravaca, a zajedno ih je spojio interes za irsku tradicionalnu glazbu. Trio je nastupao po festivalima, klubovima te raznim koncertnim dvoranama u Engleskoj, Norveškoj, Nizozemskoj, Italiji, Mađarskoj, Austriji, Sloveniji i Hrvatskoj. Repertoar tria čini vesela i brza instrumentalna plesnu glazbu (jigs & reels), pjevne ljubavne balade i vesele poskočice iz Irske, Škotske i Engleske.

 

{youtube}
}


U subotu, 10. kolovoza u 20:30 h:

Što ću biti kad odrastem? Koje je zanimanje najbolje? To su pitanja na koja odgovore traže junaci ovog edukacijskog lutkarskog mjuzikla: Latica i Ivica.

U svojoj ulici susreću ljude različitih zanimanja: policajca, liječnicu, kuhara, glumicu, vatrogasca, pilota, mornara, odgojiteljicu i učiteljicu te svima postavljaju isto pitanje: što im oni predlažu da postanu kad odrastu. Svi im redom odgovaraju da je upravo njihovo zanimanje najbolje. Uz to što se uz raspjevane songove i atraktivne lutke upoznaju s raznim zanimanjima, djeca na samom kraju lutkarskog mjuzikla dobivaju odgovor na pitanje: što ću biti kad odrastem?
Trajanje lutkarskog mjuzikla je 30 minuta.

Studio SUNCOKRET je umjetnička organizacija iz Splita koju je osnovao Duško Mucalo koji je ujedno i autor brojnih edukativnih lutkarskih mjuzikla za djecu. U kratkom periodu Studio Suncokret i Duško Mucalo uspjeli su postati sinonim za edukaciju, pjesmu i veselje među najmlađima diljem Hrvatske.

Lutke izrađuje Jakov Gavran magistar kazališne umjetnosti akademski glumac i lutkar na Umjetničkoj akademiji u Osijeku dok su za scenu zaduženi St Arc i Slaven Raos.
Poslijednja izmjena dana Utorak, 06 Kolovoz 2019 17:18
djelomob1.jpg