Prosinac 15, 2019 2188

U nedjelju 22.12. Milenijska na vodičkoj rivi: Što je Tijat bez pravog brka?

Ocjeni sadržaj
(0 glasova)

Pet vodoravno, tri slova… “ukras na muškom licu“… B-R-K. Brk!  Zastanem i pokušam zamisliti neke slavne ličnosti , ali i moje prijatelje bez brkova. Ne ide. Jednostavno, brk im daje ono nešto posebno. Vremena i mode se mijenjaju, ali za neke i dalje vrijedi ono poznato „što je muškarac bez brkova“.

Piše: Ivana Beban – grupa Tijat u srcu

Iako je prošao studeni, mjesec posvećen muškom zdravlju, to ne znači da je manje važno voditi računa o sebi.  Muškarci moji dragi, izvadite PSA iz krvi , napravite ultrazvuk, otiđite urologu,  ako bilo što neobično primijetite odmah se javite liječniku. Ne liječite se sami ili putem interneta. Par jednostavnih pretraga može vam spasiti brk.

E, ali nemaju samo muškarci brkove. Da, da, u pravu ste imaju ih i mačke . Ali ima ga i naš „Tijat“. Njemu ne služi samo kao ukras , već ga i štiti od strastvenih „poljubaca“  s rivama. Do nedavno imao je komad brka, ali onda je „Jadrolinija“ zatvorila odjel koji se bavio izradom brkova, pajeta  iliti bokobrana i jednog dana osvanuo je s crnim , tankim , „dalijevskim“ brčićem. Neprimjereno za jedan tako lijepi, snažan brod. Dugo nas je to mučilo, ali onda smo stupili u kontakt s gospodinom Sinišom Mikelićem iz  Banjola na otoku Rabu. Proradila je odmah bodulska empatija i gospodin Siniša prihvatio je izraditi brk za našeg ljubimca uz odluku da naplati samo materijal, ne i svoje vrijedne ruke. Hvala mu na tome. Uvijek će biti počasni član grupe „Tijat u srcu“.

U ove vesele blagdanske dane sretni smo što će naš „Tijat“ ući  u novu godinu i svoju 65. uljepšan za  novi lijepi brk. Jer on to zaslužuje !

Tim povodom u nedjelju 22. prosinca u 14 sati na rivi u Vodicama kod broda Tijat snimit će se Milenijska Šime Strikomana „BRK za Tijat“

Za sve Tijatovce u 14 i 30 ručak u restoranu Šimun Vodice Cijena 150 kn.

Potvrdite dolazak Šimi Strikomanu, Ivani Beban, Saši Jurat. / Fb grupa Tijat u srcu

djelomob1.jpg