Kolovoz 21, 2019 3263

Obavijest Gradskog poduzeća Vodice o podnošenja Zahtjeva za izdavanje školske mjesečne pokazne karte

Ocjeni sadržaj
(0 glasova)

Gradsko poduzeće Vodice obavještava sve roditelje (skrbnike) zainteresirane za komunalni linijski prijevoz na relaciji Srima-Lovetovo -Stablinac -Zatonska ulica-Osnovna škola Vodice u oba smjera (nastavno: linija) da u sjedištu društva Obala Juričev Ive Cota 10) podnesu potrebne Zahtjeve u svrhu ostvarivanja istog.

Roditelji djece koja ostvaruju pravo na sufinanciranje komercijalne karte u iznosu od 50% utvrđene cijene uz Zahtjev za sufinanciranje dužni su priložiti potvrdu Osnovne škole Vodice i uvjerenje o prebivalištu.
Kriteriji za ostvarivanje prava sufinanciranja temeljem Odluke Grada Vodica su:
-da učenik ima prebivalište na području koje obuhvaća ulice Lovetovo i naselja Srima, te da pohađa Osnovnu školu Vodice, ili
- da učenik ima prebivalište na području Grada Vodica te da se radi o učeniku od prvog do četvrtog razreda Osnovne škole Vodice.

Roditelji djece koja ne ostvaruju pravo na sufinanciranje temeljem Odluke Grada Vodica u obvezi su podnošenja Zahtjeva za izdavanje mjesečne pokazne karte u sjedištu društva bez obveze prilaganja prethodno navedenih potvrda.
U svrhu izdavanja mjesečne pokazne karte za učenike koji nemaju izrađen pokaz na temelju prethodnih godina) potrebno je dostaviti fotografiju učenika 30x35mm.

Roditelji dvoje i više djece u svojstvu korisnika prijevoza, koji ne udovoljavaju kriterijima sufinanciranja temeljem Odluke Grada Vodica ostvaruju popust u visini 50% cijene komercijalne karte odobren od strane Gradskog poduzeća d.o.o.
Mjesečne pokazne karte izdaju se odmah prilikom podnošenja Zahtjeva.
Cijena mjesečne pokazne karte iznosi 250,00 kuna.

Zahtjevi se zaprimaju zaključno do 31. kolovoza 2019. godine.
U slučaju da broj podnesenih zahtjeva premaši broj maksimalnog broja dozvoljenih sjedećih mjesta u autobusima kojima će se obavljati prijevoz prednost će ostvariti podnositelj koji je prije podnio Zahtjev. – poručuju iz Gradskog poduzeća d.o.o. Vodice

djelomob1.jpg