05 Velj 2020 Pixabay
    1108

Tražite posao? Pogledajte tko ovog tjedna traži nove zaposlenike!

Ocjeni sadržaj
(0 glasova)
0
Poslijednja izmjena dana Srijeda, 05 Veljača 2020 18:12

U 2020. nemojte ignorirati svoj potencijal! Pronađite najbolji mogući posao za sebe i napišite novo poglavlje života uz ljude koje volite. U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada.

Grawe Hrvatska traži predstavnika prodaje (m/ž) u Šibeniku. Željeni kandidat dinamičan je, komunikativan, proaktivan i spreman učiti. Očekuje se upoznatost s kretanjima na tržištu financija. Potrebna je minimalno jedna godina iskustva, a prednost je raspolaganje vlastitim automobilom.  Grawe nudi priliku za stalnim usavršavanjem, mogućnost napredovanja i nagrade za postignute rezultate. Aplicirajte do 12.2.

Bak d.o.o. zapošljava prodavača (m/ž) u trgovini odjeće. Mjesto rada: Šibenik. Potrebne su izvrsne komunikacijske sposobnosti i znanje engleskog jezika. Prijave su otvorene do 25.2. Prijavite se.

Mlinar zapošljava prodavača (m/ž) i pekara (m/ž) u Šibeniku. Potrebno je srednja stručna sprema i spremnost na rad u smjenama, noćni rad, rad vikendom i praznicima. Poslodavac nudi poticajno radno okruženje, mjesečne nagrade za rezultate rada, božićnicu, uskrsnicu, dar za dijete, jubilarne nagrade, loyalty karticu, osigurava radnu odjeću i obuću te deterdžent za pranje i ostalo. Prijavite se.

Dalmatinske šume zapošljavanju pomoćnog šumskog radnika (m/ž). Mjesto rada je Šibenik. Posao obuhvaća pomoćne radove u šumarstvu i slaganje granja. Rok prijave je 29.2. Potražite kako aplicirati ovdje.

Ugostiteljsko turistički obrt Sidro zapošljava pomoćnog kuhara (m/ž) u Vodicama. Rok prijave je 3.3. Potreban je pomoćni radnik u restoranu pansionskog tipa Sidro i poželjno je radno iskustvo. Više o poslu ovdje.

Adventure Charter d.o.o. zapošljava radnika u charter bazi (m/ž). Rad se odvija u Pirovcu. Posao obuhvaća opremanje brodova, održavanje i primopredaja brodova, sitni popravci na brodovima, check-in, check-out itd. Potrebno je radno iskustvo, dozvola za voditelja/icu brodice B kategorije. Rok prijave je 25.2. Potražite kako aplicirati na linku.

Sky – Royal d.o.o. u Vodicama traži: djelatnika (m/ž) na kasi, grill majstora (m/ž), kebab majstora (m/ž). Traži se više izvršitelja za navedene pozicije. Smještaj je osiguran.Rok prijave je 22.2. Potražite više detalja ovdje.

West vision d.o.o. zapošljava zamjenika (m/ž) šefa kuhinje u Šibeniku. Potrebno je trogodišnje radno iskustvo. Nudi se samački smještaj. Potreban je djelatnik s dobrim organizacijskim vještinama. Glavni zadaci su odgovornost za vođenje djelatnika u smjeni, planiranje nabave, pripreme, održavanje standarda kvalitete, zapošljavanje i obuka novih djelatnika. Potražite kako aplicirati putem linka.

Tropicana traži konobara (m/ž), pomoćnog kuhara (m/ž) i pizza majstora (m/ž) za rad u Vodicama. Rok prijave je 20.2. Potrebno je srednjoškolsko obrazovanje te je poželjno radno iskustvo na navedenim ili sličnim poslovima. Traži se i poznavanje jednog stranog jezika. Smještaj je osiguran. Provjerite detalje ovdje.

Destina zapošljava na pozicijama: brodski kuhar (m/ž), prodavač brodskih izleta (m/ž) i mornar na brodu za jednodnevne izlete (m/ž). Rok prijave je 3.3. Potražite kako aplicirati putem linka.

 

Za dodatne poslove iz Šibensko – kninske županije kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla.

djelomid1.jpg


tehnoadeo2017 BumbaNG
Image is not available

Od 1988. godine brinemo za Vaš lijepši i zdraviji osmijeh!

Saznajte više

Image is not available

Uz timski rad naših dentalnih tehničara do vrhunskih rezultata

Image is not available

Od sad brinemo o njezi Vašeg lica i tijela uz kvalitetne kozmetičke brendove

Image is not available

Kao i make up-a za Vaše najvažnije trenutke!

Saznajte više

Image is not available

Nudimo uslugu smještaja u novouređenim apartmanima obitelji Nedoklan

Slider

bazenid

Leć - Vodice
+385 22 443 787

TRŽNICA VODICE

Leć - Vodice
+385 22 443 787

TRŽNICA VODICE

Leć - Vodice
+385 22 443 787

TRŽNICA VODICE

Leć - Vodice
+385 22 443 787

TRŽNICA VODICE


Image is not available
Kamila Pamukovića 57, Vodice
mob. 091 888 0500 / 091 6217 217
Image is not available
Kamila Pamukovića 57, Vodice
mob. 091 888 0500 / 091 6217 217
Image is not available
Kamila Pamukovića 57,
mob. 091 888 0500
091/6217 217
Image is not available
Kamila Pamukovića 57,
mob. 091 888 0500
091/6217 217

Gradsko-inicijalni

Foto video vijesti

  1. Foto
  2. Video
Infovodice - Informativno oglasni portal Grada Vodica

Please publish modules in offcanvas position.

Please enter your phone number
and we call you back soon

We are calling your phone

0:00

Thanks,
We will call you back soon.

Whatsapp
Pošaljite vijest ili fotografiju za portal INFOVODICE putem Whatsup-a

Kontakt

Kontakt

Close