Listopad 22, 2020 3227 Unsplash

Tražite posao? Pogledajte ponudu poslova u Vodicama i okolici

Ocjeni sadržaj
(0 glasova)

Iskoristite vaš potencijal i pronađite posao po vašoj mjeri! U suradnji s portalom posao.hr donosimo izdvojenu ponudu najboljih poslova ovaj tjedan. Prijavite se i sretno!

Era-Commerce d.o.o. traži u Šibeniku prodavača na odjelu vodoinstalaterskog materijala (m/ž), prodavača na odjelu stolarije, boja i lakova (m/ž), prodavača na odjelu keramike i sanitarne opreme (m/ž), prodavača na odjelu električnih instalacija i bijele tehnike (m/ž), prodavača građevinskog materijala (m/ž), vozača kamiona s kranom (m/ž), vozača kamiona (m/ž), skladištara / viljuškarista (m/ž), pomoćnog skladišnog radnika (m/ž). Rok prijave je 4.11. Prijavite se.

Iva, informatičko – knjigovodstvene usluge, zapošljava računovodstvenog referenta (m/ž). Mjesto rada su Bilice, a rok prijave je 20.11. Prednost imaju osobe s najmanje pet godina rada u struci u Pantheon programu. Poslodavac nudi mogućnost stalnog radnog odnosa. Više na linku.

Rudan d.o.o. zapošljava F&B managera (m/ž) za rad u Vodicama. Rok prijave je 31.10. Posao obuhvaća organizaciju cjelokupnog poslovanja u restoranu i barovima, nadzor te usklađivanje istog po potrebi, analizu cijena odjela hrane i pića i slično. Potrebne su dvije godine radnog iskustva te minimalno srednja stručna sprema. Više o poslu provjerite ovdje.

Čigra d.o.o. zapošljava građevinskog tehničara (m/ž) i inženjera građevine (m/ž) u Šibeniku. Rok prijave je 30.10. Uvjeti su minimalno srednja stručna sprema i vozačka dozvola B kategorije. Više na linku.

Adria Vodice d.o.o. zapošljava automehaničara (m/ž) u Vodicama. Rok prijave je 5.11. Potrebna je srednja stručna sprema, položen vozački ispit B kategorije, osnove znanja rada na računalu i poželjno je radno iskustvo. Više na linku.

Ivanovo korito d.o.o. traži gipsara – montera suhe gradnje (m/ž) u Vodicama. Rok prijave je 31.10. Traži se radno iskustvo od dvije godine, minimalno srednja stručna sprema i vozačka dozvola B kategorije. Poslodavac nudi stalni radni odnos. Provjerite više na linku.

Lubina Luka doktor stomatolog zapošljava medicinsku sestru ili medicinskog tehničara za rad u Kninu. Rok prijave je 30.10. Potrebna je srednja stručna sprema. Provjerite više na linku.

Fibas d.o.o. zapošljava prodavača – komercijalista (m/ž) u Šibeniku. Rok prijave je 7.11. Posao podrazumijeva narudžbu robe, zaprimanje robe, ponude i rad na računalu. Traži se poznavanje engleskog jezika i minimalno srednja stručna sprema. Više na linku.

Interstaff service zapošljava šumskog tehničara – poslovođu (m/ž) u Šibeniku. Rok prijave je 16.11. Uvjeti su srednja šumarska škola, položen ispit za rad s motornom pilom, vozačka dozvola B kategorije i radno iskustvo od tri godine. Više na linku.

Inovator d.o.o. zapošljava inženjera građevine (m/ž) u Šibeniku. Rok prijave je 9.11. Poslodavac osigurava smještaj. Uvjeti su viša stručna sprema, vozačka dozvola B kategorije, a iskustvo nije važno. Provjerite više ovdje.

Sretno kandidatima!

Za dodatne poslove iz Šibensko – kninske županije kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla.

 

djelomob1.jpg