26 Stu 2020
  3892

Priopćenje za javnost SDP-a Vodice: Vodice mogu i zaslužuju bolje

Ocjeni sadržaj
(6 glasova)
Poslijednja izmjena dana Četvrtak, 26 Studeni 2020 15:09

Predsjednik GO SDP-a Vodice poslao je priopćenje koje se odnosi na danas prekinutu tematsku sjednicu „Otok Tijat, devastacija i nelegalna gradnja“. Njihovo priopćenje donosimo u cijelosti ispod

Vodice - Grad slučaj u kojem je proteklih 20 godina napravljeno toliko podjela, a koje danas eskaliraju u tolikoj mjeri da se sjednice gradskog vijeća prekidaju, da je u tom najvišem domu Grada Vodica situacija na rubu fizičkog sukoba, da vijećnike odvodi hitna pomoć. 

Nažalost to je naša realnost u kojoj se saziva sjednica Gradskog vijeća u kojoj se trebalo raspravljati o potencijalnoj koruptivnoj aferi, no međutim pomno isplanirano vođenje sjednice vodilo je u smjeru prekida sa očitom namjerom da se istina ne dođe do javnosti odnosno da naglasak bude na incidentu, a ne na temi, a podsjetit ću tema je potencijalna upletenost Grada Vodica u nezakonite radnje na otoku Tijatu u korist lokalnih moćnika. Nažalost korijen problema današnje sjednice nije bio u katastrofalnom vođenju same sjednice, nije bio problem ni u, možda pretemperamentnoj, reakciji pojedinih kolega na očiti pokušaj rekonstruiranja poslovnika, koji je za posljedicu trebao imati uvlačenje jednog danas pokojnog aktera te priče u meritum sjednice.

Nažalost ovakve stvari bacaju ljagu na politiku te me je danas bilo sramota sudjelovati u toj lakrdiji. U ovom dopisu nemam se namjeru baviti temom sjednice već sam imao potrebu progovoriti o podjelama u Vodicama u kojem je u proteklih 20 godina vladavine HDZ-a stvoreno 15-ak obitelji koji su stvorile političko koruptivnu mrežu u kojem kontroliraju gotovo cijelu poslovnu aktivnost na području Grada, a pred izbore imaju plaćenike koji po društvenim mrežama pokušavaju iskriviti stvarno stanje te agresivnim trolanjem drugih sudionika u komentiranju preplašiti i natjerati da odustanu od pisanja svojih stavova. 

Eto mogu se pohvaliti da zadnjih mjesec dana se radi pritisak na ljude koji su viđeni sa mnom u društvu, te da ih se omalovažava te pokušava pritiskom potjerati od mene. Iz toga mogu jedino zaključiti da je kod te ekipe nastala panika, a da smo ja i moj tim na pravom putu te da nećemo odustati od otkrivanja korupcijskih afera i nuđenja rješenja koji mogu pomoći našim sugrađanima da imaju bolju budućnost. Jer mi smo uvjereni na Vodice mogu i zaslužuju bolje!

Predsjednik GO SDP Vodice
Marko Udovičić

 

djelomob1.jpg

Najnovije
 • Ništa od snijega za vikend: 'Zima se predomislila'
  Information
  Podijeli
  Information

  Ništa od snijega za vikend: 'Zima se predomislila'

  Information
Najčitanije
Image is not available
Kamila Pamukovića 57, Vodice
mob. 091 888 0500 / 091 6217 217
Image is not available
Kamila Pamukovića 57, Vodice
mob. 091 888 0500 / 091 6217 217
Image is not available
Kamila Pamukovića 57,
mob. 091 888 0500
091/6217 217
Image is not available
Kamila Pamukovića 57,
mob. 091 888 0500
091/6217 217
Slider
Oglasi
Infovodice - Informativno oglasni portal Grada Vodica

Please publish modules in offcanvas position.

Please enter your phone number
and we call you back soon

We are calling your phone

0:00

Thanks,
We will call you back soon.

Whatsapp
Pošaljite vijest ili fotografiju za portal INFOVODICE putem Whatsup-a

Kontakt

Kontakt

Close