18 Velj 2021
  641

Donosimo izdvojenu ponudu najboljih poslova ovaj tjedan na području Vodica i okolice

Ocjeni sadržaj
(0 glasova)
Donosimo izdvojenu ponudu najboljih poslova ovaj tjedan na području Vodica i okolice Pixabay/Ilustracija

Iskoristite vaš potencijal i pronađite posao po vašoj mjeri! U suradnji s portalom posao.hr donosimo izdvojenu ponudu najboljih poslova ovaj tjedan. Prijavite se i sretno!

Auro Domus d.o.o. traži djelatnika u mjenjačnici (m/ž) u Biogradu Na Moru, Primoštenu, Trogiru, Rogoznici, Tisnu i Vodicama. Prijaviti se možete do 19.3. Uvjeti su osnovno poznavanje rada na računalu te engleskog jezika. Prijavite se putem linka.

Ugo Vest j.d.o.o. zapošljava kuhara i konobara (m/ž) na otoku Murteru. Prijave su otvorene do 10.3. Potrebna je godina dana rdanog iskustva. Poslodavac osigurava smještaj. Provjerite više ovdje.

Obrt za usluge Prizma zapošljava distributera reklamnog materijala (m/ž) u Kninu. Prijave su otvorene do 1.3. Uvjet je posjedovanje osobnog automobila. Postoji mogućnost zapošljavanja umirovljenika. Saznajte detalje ovdje.

Pangrea Ribolov d.o.o. traži prodavača (m/ž) u Šibeniku. Prijave su otvorene do 28.2. Potrebne su komunikativne vještine te poznavanje engleskog jezika. Posao obuhvaća savjetovanje kupaca, rad na blagajni, slaganje robe, pakiranje pošiljki i narudžbi. Više na linku.

Mayoko zapošljava terenskog komercijalista – dostavljača (m/ž) u Vodicama. Prijave su otvorene do 28.2. Potrebna je srednja stručna sprema s minimalno dvije godine radnog iskustva na navedenim ili sličnim poslovima, znanjem osnova komuniciranja i položenim vozačkim ispitom B kategorije. Posao obuhvaća montažu modularnog namještaja i ostalih proizvoda iz prodajnog asortimana radi izlaganja ili isporuke, prijem i obradu narudžbi, dosravu robe u zadanom roku, kontrolu ulaza i izlaza robe, redovni obilazak kupaca radi uzimanja narudžbi i slično. Provjerite više ovdje.

"Tropicana" zapošljava na pozicijama konobar (m/ž), pomoćni kuhar (m/ž) i perač suđa (m/ž). Mjesto rada su Vodice, a prijave se zaprimaju do 9.3. Poželjno je radno iskustvo na navedenim ili sličnim poslovima, ali nije uvjet. Očekuje se poznavanje jednog stranog jezika (engleski ili njemački) i osnova rada na računalu. Provjerite više na linku.

Miab traži pojačanje na pozicijama: monter strojarskih konstrukcija i instalacija (m/ž) i  elektroinstalater – monter (m/ž). Lokacija rada je Šibenik, a prijave se zaprimaju do 22.2. Potrebno je najosnovnije poznavanje stranih jezika te je poželjno posjedovanje informatičkih znanja. Saznajte više ovdje.

Adriatic kamp d.o.o. traži predstavnika u kampu (m/ž) u Šibeniku. Prijave su otvorene do 25.2. Posao obuhvaća prihvat gostiju, naplatu i izdavanje računa, recepcijske poslove te čišćenje mobilnih kućica. Očekuje se komunikacijske sposobnosti, sklonost timskom radu, organiziranost, odgovornost, snalažljivost i samoinicijativnost. Provjerite kako aplicirati.

Termomont, obrt, zapošljava vodoinstalatera – instalatera grijanja i klimatizacije (m/ž) u Vodicama. Prijave su otvorene do 28.2. Uvjeti su srednja stručna sprema vodoinstalatera, instalatera grijanja i klimatizaije s minimalno godinu dana radnog iskustva na navedenim ili sličnim poslovima. Postoji mogućnost zaposlenja na neodređeno vrijeme. Provjerite detalje ovdje.

Elektrolux trgovina i servis d.o.o. zapošljava serisera rashladne klima tehnike i frigomehaničara (m/ž) u Šibeniku. Prijave su otvorene do 28.2. Potrebno je znanje o radu i funkciji uređaja za hlađenje i klimatizaciju te njihovih dijelova. Uvjeti su sklonost korištenja tehničke dokumetacije, nacrta i projektne dokumetacije, poznavanje rada na PC-u, poznavanje engleskog jezika. Više na linku.

Sretno kandidatima!

Za dodatne poslove iz Šibensko – kninske županije kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla.

djelomob1.jpg

Najnovije
 • „Gužva“ na vodičkoj rivi danas je podsjećala na neka ranija vremena
  Information
  Podijeli
  Information

  „Gužva“ na vodičkoj rivi danas je podsjećala na neka ranija vremena

  Information
Najčitanije
Image is not available
Kamila Pamukovića 57, Vodice
mob. 091 888 0500 / 091 6217 217
Image is not available
Kamila Pamukovića 57, Vodice
mob. 091 888 0500 / 091 6217 217
Image is not available
Kamila Pamukovića 57,
mob. 091 888 0500
091/6217 217
Image is not available
Kamila Pamukovića 57,
mob. 091 888 0500
091/6217 217
Slider
Oglasi

Infovodice - Informativno oglasni portal Grada Vodica

Please publish modules in offcanvas position.

Please enter your phone number
and we call you back soon

We are calling your phone

0:00

Thanks,
We will call you back soon.

Whatsapp
Pošaljite vijest ili fotografiju za portal INFOVODICE putem Whatsup-a

Kontakt

Kontakt

Close