09 Tra 2021 Ilustracija/Pixabay
    1505

Velik glazbeni događaj u Vodicama: U organizaciji nedavno osnovanog Big banda Vodice održat će se Kamp za jazz i popularnu glazbu!

Ocjeni sadržaj
(4 glasova)

U organizaciji  nedavno osnovanog Big banda Vodice u sklopu Vodičke glazbe, ove će se godine od 27.06. do 02.07. po prvi puta održati Kamp za jazz i popularnu glazbu! 
Mentorski tim čine renomirani hrvatski i slovenski glazbenici, koji ujedno djeluju i kao etablirani pedagozi u svojim sredinama! 

Diplome sa Jazz odjela Sveučilišta u Grazu (najstariji jazz odjel u Europi), Muzičke akademije u Zagrebu, Akademije za Glazbo u Ljubljani u svom su profesionalnom djelovanju oplemenili djelovanjem u vrhunskim ansamblima i orkestrima koji djeluju u ovom podneblju (HGM Jazz orkestar Zagreb, Jazz orkestar HRT, Big band RTV SLovenija, Lasse Lindgren Big Constellation), kao i suradnjama s gotovo svim najznačajnijim predstavnicima jazz, blues, pop umjetnicima ovih prostora (Boško Petrović, Miljenko Prohaska, Zdenka Kovačiček, Gabi Novak, Matija Dedić, Elvis Stanić, Oliver, Zoran Predin, Dino Dvornik, Cubismo, Song Killers, Parni Valjak, Gibonni, Tedi Spalato, Vlado Kreslin itd.), ali velikana jazz  glazbe (Randy Brecker, Peter Erskine, Yellowjackets, Branford Marsalis, David Liebman, Dee Dee Bridgewater, Michael Abene, Jon Faddis itd) 

Uz aktivnu i bogatu koncertnu djelatnost svi mentori djeluju kao voditelji različitih vlastitih sastava i vrlo su aktivni u pedagoškom radu, od najranijih uzrasta, sve do profesionalaca koji žele nešto više naučiti o specifičnim elementima jazz i popularne glazbe!

U 6 dana polaznici će kroz individualne i skupne susrete s mentorima sve te elemente imati prilike bliže upoznati, a ključnu će ulogu svakako imati sviranje u manjim, "combo" ansamblima (večernji "jam sessioni"), kao i pripreme na koncertu velikog ansambla, Big banda Vodice na završnom koncertu 02.07. !

KAMP ZA JAZZ I POPULARNU GLAZBU VODICE 2021. / 27.06.- 02.07. /
Zvonimir Bajević /HR/ truba
Miha Hawlina /SLO/ saksofon
Marin Ferketin /HR/ trombon
Davor Dedić /HR/ klavir
Filip Pavić /HR/ gitara
Goran Rukavina /HR,SLO/ kontrabas, bas gitara
Bruno Domiter /SLO/ bubnjevi, udaraljke
Željko Andrić /HR/ Umjetnički voditelj Big banda Vodice, asistent mentora 

djelomob1.jpg

Najnovije
  • Information
    Podijeli

    Foto đir nedjeljom: Oj, Vodice garofula kito, misto moje ugodno i lipo...

    Information
Najčitanije
Oglasi

Infovodice - Informativno oglasni portal Grada Vodica

Please publish modules in offcanvas position.

Please enter your phone number
and we call you back soon

We are calling your phone

0:00

Thanks,
We will call you back soon.

Whatsapp
Pošaljite vijest ili fotografiju za portal INFOVODICE putem Whatsup-a

Kontakt

Kontakt

Close